REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Kysucké nové Mesto

Dievčenská zimná obuv ADIDAS LIBRIA GIRL

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Detská zimná obuv, ktorá udrží malé nohy v teple a suchu v snehu vďaka technológii ClimaProof a izolácii PrimaLoft. Čižmy sa zapínajú na zips, vnútro je zateplené a obsahuje aj reflexné logo.


Materiál:

syntetika a textília
zvršok: ClimaProof membrána pre ochranu proti vode a vlhkých podmienkam
medzipodrážka: Eva stielka pre pohodlnejšie chodenie
podrážka: Traxion proti kĺzavosti za mokrého a ľadového počasia

Technológia:

ClimaProof® - je systém chrániaci Vaše nohy pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi, pred daždivým počasím a pred premoknutím v snehu. Obuv so systémom ClimaProof Vás ochráni pred nepriaznivým počasím. Za pomocou ľahkej priedušnej membrány, ktorá obopne Vašej nohu, sa k Vám nedostane dážď ani vietor a neprekvapia Vás už žiadne kaluže, blato alebo čerstvá snehová vrstva. Systém ClimaProof je navyše priedušný, umožní cirkulovať vzduch vo vnútri topánky a ľahšie odvádza teplo a odparuje pot. Vďaka ochranným prvkom ClimaProof Váš tréning alebo závod už nič nenaruší, môžete si užívať radosti z pohybu aj za dažďa a iných nepriaznivých klimatických podmienkach.

PrimaLoft® - je veľmi ľahký a priedušný syntetický materiál, ktorý prináša veľkú výhodu v podobe tepelnej izolácie. PrimaLoft je používaný u zimnej obuvi a rovnako tak aj u oblečenia určeného do chladného počasia. Primaloft sa vyznačuje vynikajúcimi izolačnými vlastnosťami, ktoré dokážu udržať teplo. Výhodou technológie PrimaLoft je udržanie teploty, aj keď dôjde k premočeniu Vášho oblečenia alebo obuvi. PrimaLoft je najteplejšiou izolačnou vrstvou, nemusíte sa tak obávať chladných zimných dní. Izolačný materiál PrimaLoft je veľmi dobre stlačiteľný a ľahký, preto sú odevy veľmi ľahké a navyše ich pohodlne zložíte bez zbytočného objemu naviac.

Traxion®
  • Veľkosť: 28
  • Značka: ADIDAS
REZERVÁCIA: do 10.12.2017;
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 39,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky