PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svit
-34%

Výpredaj termospodky a termotričko z dutého vlákna

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Akcia termotričko a termospodky dlhý rukáv! Cena termotričko po zľave: 6 eur, cena termospodky po zľave: 6 eur. Možnosť kúpy každého samostatne.
Len do vypredania zásob! Keďže sa termobielizeň rýchlo vypredáva, informujte sa, prosím, pred uskutočnením objednávky na eshop@prolen.sk, či ešte máme danú veľkosť. Termobielizeň je číslovaná nasledovne: 98, 104, 110, 120, 130.

Prosím, používajte náš eshop: eshop.prolen.sk

Farby: biela s modrým štepovaním, šedá s modrým štepovaním, biela s fialovým štepovaním

Spodky sú rozdelené na dámske a pánske. Dámske sú rozšírené naspodku a dajú sa nosiť i ako domáce oblečenie. Celý dámsky i pánsky komplet je vhodný i ako pyžamo.

Cena: môžete kúpiť osobitne i spolu. Spodky: 10,- eur, tričko dlhý rukáv: 12,50 eur

Je vyrobené z dutého polypropylénového mikrovlákna Prolen® Freee, ktoré je ultraľahké jemné. Je inšpirované dutými pierkami a kosťami vtákov, ktoré im umožňujú voľný pohyb. Buďte voľný ako vták, buďte Prolen® Freee!

Vlákno Prolen® Freee je špeciálne vlákno, ktoré patrí do skupiny vlákien Prolen® a je absolútnou novinkou na trhu.
Vlákna Prolen® sa od roku 1970 vyrábajú na Slovensku v spoločnosti Chemosvit Fibrochem, a.s. Vlákno Prolen® má vynikajúce termoizolačné vlastnosti, je najľahšie zo všetkých vlákien (o 40% ľahší ako bavlna), najrýchlejšie zo všetkých vlákien odvádza vlhkosť od pokožky smerom do ďalšej savej vrstvy alebo okolia (knôtový efekt). Zachováva si stále farby, je odolné voči škvrnám. Má antibakteriálne vlastnosti a je 100% recyklovateľné. Táto termobielizeň je vynikajúca pre všetky druhy športov, na spanie, pre ľudí, ktorí sa v noci potia. Termobielizeň stačí vypláchnuť vo vlažnej vode s tretinovou dávkou pracieho prostriedku. Schnutie sa urýchli vyžmýkaním do uteráka. Prolen® Vám prináša nov
  • Rozmery: 98,104, 110, 120, 130, 140, 150
  • Veľkosť: 104
  • Značka: PROLEN® WEAR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 6,00 EUR
Pôvodná cena: 9,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky