Marek V. (trampolíny)

ID 320808 IČ 47429151
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trstená

Active Hobby Trampolína 312cm s rebríkom a sieťou

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Trampolína oranžová 312cm je najobľúbenejší rozmer trampolíny na trhu. Tento rozmer trampolíny je veľmi výhodný vďaka skvelej cene ale aj tomu, že k nemu nie je potrebné už nič dokupovať. Cena je za komplet s ochrannou sieťou a rebríkom. Táto trampolína v žiarivej zelenej farbe sa hodí do každej záhrady a spestrí ju. Trampolína je vhodná pre všetky vekové kategórie od najmladších až po tých najstarších.

Je zložená z masívnej oceľovej konštrukcie, ktorá sa nedeformuje. Záruka je 24 mesiacov na celú trampolínu, ďalších 10 rokov na všetky oceľové diely.

Skákacia plachta je vyrobená v USA a spľňa najvyššie bezbečnostné normy, je vyrobená z polypropylénu a je odolná voči UV žiareniu a vlhkosti, bola opakovane testovaná dizajnérmi aj užívateľmi.
Trampolina 312 cm je veľmi vhodná pre deti, má niekoľko ochranných prvkov, práve pre zabezpečenie bezpečnosti detí. Stĺpky ochrannej siete, sú potiahnuté kvalitnou výplňou, ktorá je prekrytá vysokodolnou kryciou plachtou, aby sa predišlo úrazom. Pružiny sú zakryté ochranným krytom, čo znemožňuje aby sa deti dostali do kontaktu s pružinami a mohli prísť k úrazu. Ochranná sieť je uzamykateľná zipsom, ktorý sa dá ešte uzamknúť z vonka dvoma sponami, čo zabezpečí, aby vaše dieťa nemohlo svojvoľne opustiť trampolínu, a vypadnúť pritom z nej, alebo si inak ublížiť. K trampoline je v cene aj rebrík.

Trampolína spĺňa prísne európske normy CE, EN 71 a má certifikát AOV.

ŠPECIFIKÁCIA
Počet pružín: 54
Výška skákacej plochy od zeme: 65cm
Celková výška s bezpečnostnou sieťov: 230cm
Výška ochrannej siete: 165 cm
Najväčší priemer trampolíny: 312 cm (s ochrannou sieťou)

Priemer kruhu trampolíny: 305 cm

Počet stojok ochrannej siete : 6
Počet nôh: 3 v systéme U
Hrúbka nohy: 38 mm
Hrúbka držiaku ochrannej siete: 28mm
Maxi
  • Poštovné a balné: 20,00 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 155,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky