Evina K. (BIOKOZMETIKA)

ID 593 IČ 46004190
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dubnica nad Váhom

UNIVERZÁLNY DEZINFEKČNÝ PROSTRIEDOK-bio drogéria

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

**VŠETOK TOVAR MÁME NA SKLADE **
Dezinfekčný a antibakteriálny prostriedok s tea tree olejom
Univerzálny čistiaci prostriedok BABY ANTHYLLIS je vhodný pre dezinfekciu všetkých umývateľných povrchov a predmetov s ktorými prichádzajú deti do kontaktu. Ničí baktérie, choroboplodné zárodky, plesne, vírusy a má dezinfekčné vlastnosti.

Výrobok neobsahuje žiadne etoxylované povrchovo aktívne látky, enzýmy a látky živočíšneho pôvodu. Obsahuje povrchovo aktívne látky z organického olivového oleja.

Spĺňa štandardy ICEA „Eco Bio Cleaners“ ( na prítomnosť niklu, chrómu a kobaltu. (menej ako 0,00004 %) čím sa výrazne znížilo riziko vzniku alergií
Dermatologicky testované
Neobsahuje syntetické vône, prevoňané iba prírodnými esenciálnymi olejmi
Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu, vhodné pre vegánov
Neobsahuje ropné produkty, sulfáty, syntetické konzervanty, farbivá a alergény
Testovaná účinnosť
Nie je testovaná na zvieratách. Spĺňa štandardy LAV „Stop animal testing“ ( prostriedok na všetky umývateľné povrchy a predmety, ktoré chcete dezinfikovať a zotrite hubkou, suchou handrou alebo papierovou utierkou. Na čistenie väčších plôch napr. podlahy zrieďte prostriedok s vodou na 10% roztok.
Varovanie Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprehĺtajte. Osoby s veľmi citlivou alebo poškodenou kožou by sa mali vyhýbať dlhšiemu kontaktu s čistiacim prostriedkom.
460 ml
Zloženie (INCI): Aqua (Water), Alcohol Denat., Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Rapeseedate*, Potassium Olivate**, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Sodium C8-C10 Alkyl Sulfate, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil***, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil***, Dichlorobenzyl Alcohol, Geraniol, Citronellol.


*mydlo z organického repkového oleja
**mydlo organického rastlinného pôvodu z olivového oleja
***z organického poľnohospodár
  • Značka: ANTHYLLIS- TALIANSKO
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 5,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky