PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svidník

Prírodný minerál DEODORANT- tuhý

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Tieto kryštálové deodoranty fungujú na princípe čistej prírodnej ochrany. Na mieste aplikácie zanechajú tenkú vrstvu soli - potasium alum (kameneca). Táto látka bola používaná ako deodorant po stáročia. Zabraňuje rastu baktérii spôsobujúcich zápach v podpazuší bez toho, aby Vám zablokovali potné žľazy. Vaše telo sa naďalej zbavuje nebezpečných škodlivín avšak bez nepríjemného zápachu.

Netoxický a hypo – alergénny kameň môže byť aplikovaný kdekoľvek na Vašom tele. Ak máte problémy s nepríjemným zápachom na chodidlách, s prírodným deodorantom kryštál tento problém pre Vás prestáva existovať. Jednoducho si namočené chodidlá potriete kameňom, ktorý na nich zanechá jemný filter účinnej alkalickej soli eliminujúcej nežiadúce baktérie. Eliminujete baktérie – eliminujete pachy.

Deodoranty neobsahujú: Alumínium Chlorohydrát, parabény, alkohol, parfumy, minerálne oleje, propelanty (stlačené plyny v spreji), triklosan

v ponuke máme aj sprey 100 ml za 6.90 € - neparfumovaný kryštálový deodorant v spreji poskytuje rovnakú dlhodobo trvajúcu ochranu ako deodorant classic, avšak vo forme na zjednodušenú aplikáciu. V prírodnej pramenitej vode je rozpustený kryštál kamenca spolu s výťažkom z aloe vera a rastliny zemolez japonský (lonicera japonica). Deodorant neobsahuje žiadne chemické látky, parfumy ani iné prímesy.
  • Rozmery: 50 g
  • Poštovné a balné: 1,60 -ks, vid podm. predaja, podla váhy EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 5,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky