PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

Antial - Antialerg- prírodný pomoc pri alergii

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Komplex prírodných látok na potláčanie prejavov alergie pri sennej nádche, svrbení slizníc a zčervenení kože.
Spôsob užívania:
2 tablety 1-3x denne s jedlom
pre deti od 3 rokov
1 tableta 1-3x denne s jedlom
Žihľava Dvojdomá obsahuje vitamíny C a B a provitamín A, a bohatá je aj na železo, horčík a vápnik. Čaj zo žihľavy prelieči obličky, žlčník i pečeň, pomáha pri anémii, alergii, bojuje proti bolestiam hlavy a podporuje metabolizmus. Priaznivo ovplyvňuje činnosť vylučovacích čriev a pôsobí mierne močopudne. Žihľavový čaj sa zaraďuje aj k bojovníkom proti leukémii, artérioskleróze, chronickým bolestiam kĺbov i osteoporóze. Jeho dlhodobejšie užívanie je tiež výborným prírodným liekom na nádchu. Žihľavu by si mali dopriať určite aj cukrovkári, pretože znižuje hladinu krvného cukru.

Kyselina L-askorbová- Vitamín C
v prípravku prispieva k udržaniu správneho fungovania imunitného systému počas intenzívnej telesnej námahy a po nej, k normálnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii krvných ciev, k správnemu fungovaniu nervového systému, k ochrane buniek pred oxidačným stresom

Konjugovaná kyselina linoleová v prípravku prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi.

Riboflavín (Vitamín B2) v prípravku prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, k správnemu fungovaniu nervového systému, k zachovaniu zdravých slizníc, k udržaniu zdravých červených krviniek, k udržaniu zdravej pokožky, k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k zníženiu vyčerpania a únavy.

Zinok v prípravku prispieva k správnej látkovej premene kyselín a zásad, sacharidov, makronutrientov, mastných kyselín, k správnej syntéze DNA, bielkovín, k správnemu fungovaniu imunitného systému, zohrávaa úlohu v procese delenia buniek.
  • Rozmery: Kyselina L-askorbová 200mg, Quercetín 100mg, Žihľava dvojdomá extrakt (Urtica dioica) 60mg, Metylsulfonylmetán 60mg, Konjugovaná kyselina linoleová (CLA) 50mg, Aloe vera extrakt 200:1 40 mg, Pau D Arco extrakt (Tabebuia impetiginosa) 50mg, Kalcium-D-panto
  • Značka: TACHYON
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky