PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

PSORIA tea - čaj pri psoriáze(lupienka)

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Bylinný čaj pri lupienke. Lupienka je jednoznačne choroba látkovej výmeny - choroba vnútorné, prejavujúce sa navonok poruchou keratinizácie (rohověním) povrchových vrstiev kože. 2x denne - najlepšie ráno nalačno a večer po večeri piť bylinný čaj PSORIA tea. Po uplynutí 6 týždňov už zvyčajne postačí piť dlhodobejšie len 1 šálku. Vždy po 6 týždňoch urobiť týždňovú prestávku a pokračovať s kúrou. Čaj zlepšuje trávenie a urýchľuje vylučovanie rozkladajúcich (zle strávených) zvyškov jedla a jedov. Podporuje činnosť obličiek.
Bylinný čaj pri lupienke. Lupienka je jednoznačne choroba látkovej výmeny - choroba vnútorné, prejavujúce sa navonok poruchou keratinizácie (rohovatením) povrchových vrstiev kože. 2x denne - najlepšie ráno nalačno a večer po večeri piť bylinný čaj PSORIA tea. Po uplynutí 6 týždňov už zvyčajne postačí piť dlhodobejšie len 1 šálku. Vždy po 6 týždňoch urobiť týždňovú prestávku a pokračovať s kúrou. Čaj zlepšuje trávenie a urýchľuje vylučovanie rozkladajúcich (zle strávených) zvyškov jedla a jedov. Podporuje činnosť obličiek.
Využívanie rastlín v lekárstve (fytoterapie) je rovnako staré ako ľudstvo samo. V dnešnej dobe záujem o bylinkárstvo opäť vzrastá. Fytoterapia môže pomôcť väčšine pacientov pri rade ochorení vrátane dlhodobých, napr pri migréne, kožných ťažkostiach, poruchách trávenia a pod Všeobecne platí, že byliny pracujú pomalšie než konvenčné lieky, účinné látky v nich totiž nie sú tak koncentrované, avšak na rozdiel od syntetických farmaceutických prípravkov začnú posilňovať aj prirodzené ozdravné schopnosti tela.
  • Značka: BOTANICO
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 2,40 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky