Anna G. (mgmido)

ID 216835 IČ 34899961
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Vranov nad Topľou
-23%

Držiak Pavúk na mobil,GPS univerzálny čierny

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Spiderpodium čiže pavúčí držiak je naozaj nevídaný flexibilný štýlový držiak , ktorý je schopný sa postarať o Váš telefón v každej situácii. Vďaka flexibilne ohybným „nôžkam“ si ho môžete akokoľvek nastaviť tak, aby telefón držal v polohe, ktorá vám bude najviac vyhovovať v danom okamihu. Zavesiť ho na zrkadlo v aute, urobiť z neho stojanček doma alebo v práci, skrátka fantázii sa medze nekladú. Viac na ilustračných obrázkoch. Spiderpodium navyše môžete veľmi ľahko prenášať, práve vďaka svojej ľahkej prispôsobiteľnosti jeho tvaru. Držiak Spiderpodium má pogumovaný povrch, ktorý sa vyznačuje dobrou priľnavosťou k povrchu a preto sa nekĺže.

Vďaka vysokej flexibilite a ohybnosti poslúži držiak okrem podpory telefónov alebo smartphonov aj pre uchytenie iných predmetov. Napríklad na neho môžete zavesiť baterku v stane, lampičku na záhrade či na ulici pripevniť k lampe a uchytiť do neho fotoaparát pre vytvorenie skupinovej fotky.

Držiak Spiderpodium má prichystanú ešte jednu jednu veľmi užitočnú funkciu. Držiak má totiž v strednej centrálnej časti otvor, ktorým možno prevliecť nabíjací kábel, takže môžete Váš smartphone / telefón pohodlne v tomto držiaku aj dobíjať . Vďaka veľkosti otvoru je možné bez problémov použiť aj nabíjačku pre iPhone 4S/4.

Hlavné vlastnosti:

prispôsobiteľné končatiny / nôžky
gumový soft-touch materiál
nízka hmotnosť
ľahko prenositeľný / skladovateľný

Materiál: soft-touch guma
Rozmery: 210 × 190 × 7 mm
Váha: 29 g
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 14,00 EUR
Pôvodná cena: 18,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky