PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

Vlákninový komplex -200tbl - pri redukčných kúrach

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Komplex plnohodnotných vláknin vhodný pri redukčných dietách, športovaní a na doplnenie stravy chudobnej na vlákninu.

správna činnosť tráviaceho traktu
udržiavanie črevnej mikroflóry
znižovanie cholesterolu v krvi
pri redukčných kúrach
detoxikácia organizmu

Vláknina - rastlinné nestráviteľné sacharidy (nazývané tiež balastné látky), ktoré sú súčasťou stien rastlinných buniek. Aj keď patria medzi sacharidy, nedodávajú nám v podstate žiadnu energiu, ale pri trávení zohrávajú rozhodujúcu úlohu. Vlákniny sa delia na rozpustné a nerozpustné vo vode.
Rozpustná vláknina (ako je pektín a hemicelulóza) znižuje kyslosť žalúdka, spomaľuje vyprázdňovanie žalúdka (v žalúdku existujú receptory spojené s centrom sýtosti v mozgu). Znižuje vstrebávanie tukov a cholesterolu z čreva späť do krvi, a tým pomáha znižovať hladinu cholesterolu a tuku v krvi. Znižuje tým riziko vzniku aterosklerózy, mozgovej mŕtvice a vzniku žlčových kameňov. Vláknina odvádza z tela toxické látky a odpadové látky vzniknuté pri trávení potravy. Spomaľuje aj vstrebávanie cukrov z potravy a tým pomáha ľuďom chorým na cukrovku.
Nerozpustná vláknina (celulóza a lignín) nemá vplyv na vyprázdňovanie žalúdka, ale v čreve absorbuje množstvo vody, „zmäkčuje“ stolicu a vytvára jej objem. Tým udržuje obsah čriev v pohybe, čo vedie k prevencii zápchy, rakoviny hrubého čreva a divertikulárnych chorôb. Urýchlením priechodu tráveniny črevom sa znižuje tvorba toxických látok, vyplavujú sa karcinogény, žlčové kyseliny a cholesterol.

V prípravku Vlákninový komplex sú zastúpené rozpustné aj nerozpustné vlákniny, ktoré priaznivo pôsobia na tráviací systém, pomáhajú telu zbavovať sa škodlivých látok, vytvárajú pocit sýtosti, čím sú vhodným doplnkom pri redukčných diétach.

Amarantová vláknina obsahuje okrem dietn
  • Rozmery: Spôsob užívania: 2-4 tablety denne zapiť 250 ml vody
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 11,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky