PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

NINA RICCI - L´EXTASE edp 80ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

80 ml TESTER.

Dosptupne aj 30,50 a 80ml original balenia.
Vôňa L´Extase otvára Nina Ricci novú kapitolu, oslobodzujúci nový ženský sen.

Touto novinkou stelesňuje Nina sen o žene v súlade s jej najtajnejšími túžbami.

Žena našej doby si vydobyla právo na zážitky všetkými zmyslami. Ženskosť v spojení so zmyselnosťou. Právo byť sama sebou, i keď je nahá. Obzvlášť keď je nahá.

Žiadostivá a slobodná žena. Erotický sen ženy, imaginárna a svetská cesta k jadru svojho bytia, o ceste až do extázy: L´Extase.

Slobodná a inštinktívna, s bezbrehou zmyselnosťou, Laetitia Casta predstavuje stelesnenie francúzskej elegancie. Jej postava, sex appeal, unikátna fotogenickosť, prekrásna tvár – to všetko prirodzené. Je ako sofistikovaná, tak nespútaná. Laetitia Casta predstavuje temperament už teraz nesmrteľnej ikony.

Tento nový sen Nina Ricci vyzýva ženy, aby oslobodili svoje fantázie, zažili vzrušenie a sprevádza ich na ceste k extáze: L’Extase. Ľahko zapamätateľná vôňa so silnou identitou evokuje ženské túžby a je prvým počinom Francis Kurkdjian pre značku Nina Ricci.

L´Extase je spojením dvoch akordov, silných a tajomných, prenasledujúcich sa a rezonujúcich navzájom. Akord ruže je vystavený okolo kytice bielych okvetných lístkov, zdôraznený prírodnými ružami a rozčlenený ružovým korením, ktoré pôsobí ako saténové pohladenie. Potom nasleduje pižmový akord, opojný a vzrušujúci, so stopami benzoinu a cédrového dreva. Vôňu uzatvára nádych pižma a ambry.

L´Extase je iskrivý Eau de Parfum so skutočne erotickou signatúrou.

Vzrušujúca cesta do srdca ženských túžob.

Flakón novej vône L’Extase zachováva ducha parížskej elegancie. Odkazuje k luxusným kabelkám, ktoré sú pre dom Nina Ricci tak ikonické.

Tajomný obal je zahalený v odtieňoch tmavo fialovej, zlaté detaily
  • Značka: NINA RICCI
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
cena: 44,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky