PREDÁM oblasť Zvolen
-34%

Trilógia od Nory Robertsovej

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Celá trilógia.

Morriganin kríž: Keď svet ľudí začnú ohrozovať démoni, požiada bohyňa vojny Morrigan najväčšieho mága Hoyta, aby zostavil armádu šiestich bojovníkov, s ktorými bude čeliť kráľovnej démonov Lilit. Šesť bojovníkov proti miliónom upírov? Ako sa ubránia, ako prežijú ? Je vôbec možné takýto boj vyhrať? A prečo si vybrala Morrigan práve jeho?

Tančiareň bohov: Hoyt, jeho brat Kian, Glenna, Moira, Larkin a Blair sú šesticou vyvolených, ktorá sa má pokúsiť zachrániť svety pred apokalypsou. Nevedia viac, než to, čo im oznámi bohyňa Morrigan, keď jednej noci navštívi veľkého čarodejníka Hoyta v jeho sne. Šestica odvážnych sa presťahuje do Írska, kde bojuje proti démonickému zlu v podobe armády, ktorej velí kráľovná upírov Lilit. Nastal čas na posledný boj s temným vojskom upírky. Pomocou kamenného kruhu, ktorý slúži ako vstupná brána do inej krajiny a starých čias sa im podarí dostať na miesta, kde sa bude bojovať.

Údolie Ticha:Írsky mág s prazvláštnymi schopnosťami Hoyt Mac Cionaoith sa pokúsil, avšak márne, zničiť kráľovnú démonov Lilit, keď bezohľadne premenila jeho brata Kiana na vampíra. Lilit vytvorila obrovskú armádu vampírov, pomocou ktorej chce zničiť ľudstvo a o...
  • Poštovné a balné: 2,15 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 20,00 EUR
Pôvodná cena: 30,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky