AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice
-17%

ABSOLÚTNA NOVINKA GUCCI - GUILTY 75 ml edt tester

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

orig. bal. 50 ml edt za 42 €, tester 50 ml s vrchnákom edt za 36,80 € !

Značka Gucci predstavuje novú vôňu Gucci Guilty, ktorej dizajn a koncept je stelesnením kultového loga. Je to vôňa pre modernú rebelku a Gucci je pre ňu symbolom moci a sexuality, podnecuje ju k pokušeniu. V najnovšej vôni Gucci Guilty, od kreatívnej riaditeľky Fridy Giannini, objavuje žena Gucci hriešnu esenciu.

Žena vône Gucci Guilty je mladá, odvážna, vyzná sa vo svete. Žena Gucci Guilty je hrdinkou našej doby: moderná kráska, ktorá má všetko pod kontrolou. Jej bravúra je omamná. Mení naše predstavy o ženách a žije na plný plyn. Je silná, temperamentná a neľútostná. Činy, ktoré by bežnú ženu zahanbili, jej spôsobujú rozkoš. Chvíle, keď prekračuje hranice, si neskutočne vychutnáva. Žena vône Gucci Guilty si inštinktívne uvedomuje možné riziká. Je tvorkyňou svojho osudu. Vie, čo chce a koho chce. Vie, čo musí spraviť, aby dosiahla svoje sny. Muži, ktorých si vyberá, si vychutnávajú každú chvíľu, ktorú s ňou strávia. Žena vône Gucci nikdy nemá dosť, nič nie je pre ňu príliš. Je nekonformná, výstredná a krásna. Je stelesnením myšlienky, že kto si trúfa, víťazí. Ona zvíťazí vždy a všade.

„Naša hrdinka je mladá, sexy a je tak trochu nebezpečná. Vždy sa derie dopredu, žije na hrane. Riskuje v práci aj v súkromí. Žena Gucci Guilty nikdy nečaká, kým sa niečo stane. Sama dáva veci do pohybu.“ hovorí Frida Giannini.
Vôňa Gucci Guilty je hrejivá, a predsa pôvabná orientálna fougére vôňa, ktorá spôsobuje rozkoš. V úvode zaujme extravagantnými tónmi mandarínky, ktoré sú naplnené štýlovou ľahkosťou a splývajú s odvážnym akordom ružového korenia. Stredné tóny vyžarujú zmes omamného orgovánu a geránia, ktoré okoreňujú šťavnaté a dráždivé tóny broskyne. Je to zamatový nádych ženskosti spojenej so zvodným n
  • Značka: GUCCI
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedalo 22 záujemcov
cena: 34,90 EUR
Pôvodná cena: 41,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky