PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

TOP NOVINKA pre pánov od BVLGARI - MAN 60 ml edt !

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

SKLADOM aj 100 ml EDT - 32,90 € a tester 100 ml edt za 29,10 € !!!


Vôňa Bvlgari Man prichádza ako absolútne nový symbol sveta mužov Bvlgari. Nádherná a zmyselná vôňa inšpirovaná víziou prirodzenej elegancie reprezentuje mužnosť a charizmu.

Bvlgari Man osloví kultivovaných, rozhodných a všestranných mužov. Jej svieže, energické tóny nesú charakter modernej doby a reflektujú najnovšie trendy. Hrejivé a vábivé akordy vône poukazujú na presvedčivú, ale decentnú zmyselnosť muža Bvlgari.

Dokonalá zmes vôní evokuje nový, vzrušujúci a exkluzívny zážitok. Drevité, orientálne tóny odkrývajú nový obraz mužnosti. Intenzívny drevitý akord, charakteristickú zložku pánskych vôní, dopĺňajú žiarivé tóny, ktoré vyvolávajú pocit dokonalej čistoty.

Ovocný nádych kalábrijského bergamotu, fialky a lotosu v úvode odhaľuje moderné telo vône. Jeho šteklivá sviežosť prechádza do srdca, ktoré získava neobyčajne živý charakter. Otvára sa zmyselným nádychom drevín obohatených intenzívnymi tónmi vetiveru a šachru. Tie sa spájajú so sladkosťou bielych drevín, smotanovým nádychom santalu a kašmíru, čím vôni dodávajú žiarivú hrejivosť. V tej chvíli prichádza niečo nečakané: príťažlivý akord ambry vytvorený Albertom Morillasom exkluzívne pre značku Bvlgari. Dodáva vôni takmer orientálny zážitok v podobe hlbokých zemitých tónov základu. Tvorí ho harmonická zmes benzoínu a fascinujúcich tónov bieleho medu a pižma.

Vôňa Bvlgari Man je symbolom modernej zmyselnosti v intenzívnej a žiarivej interpretácii.
  • Značka: BVLGARI
  • Poštovné a balné: 1,85 EUR
  • Už odpovedalo 39 záujemcov
cena: 29,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky