REZERVÁCIA PREDÁM oblasť Bratislava
-35%

N.O.V.Á.Neskutočná súprava oteplovačky-bunda 86/92

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

POSLEDNÝCH PÁR KÚSKOV!!!!!!!! Nádherná zimná THERMO súprava oteplovačky a bunda vo farbe tmavo ružová/khaki. Od známeho nemeckého výrobcu Bambino, skvelé vypracovanie, vysoká kvalita. Velkosť písaná 86/92. Posledný detail foto mojej dcérky, ktorá má 3 roky a 98 cm v tejto súpravke. Je vidno, že sáry končia 2-3 cm nad zemou, ale pre skromnejšiu maminku poslúži aj ako 98-čka. Určite ponosíte dve sezóny.
Veľmi teplučká, aj do veľkej zimy. Úžasný materiál, neprefúka, nepremokne. Vrchná látka nie je tenká, takže vydrží hocijakú sánkovačku. Reflexné prvky – srdce na bunde vpredu aj vzadu + pásiky a pruhy na nohaviciach pre väčšiu bezpečnosť dieťaťa.
Spodnú časť bundy možno stiahnuť, je tam gumka s brzdou. Zips má ochranu krku a je krytý légou s cvočkami. Kapucňa odnímateľná, dva priestranné vačky na kapesníček, detaily ako visačky zipsov a nášivky majú srdiečkový motív + 2x žirafka. Oteplovačky majú gumku na krížoch aby priliehali, ochrana proti vniknutiu snehu. Ochrana proti snehu na nohaviciach je 10 cm nad koncom sáry, takže 5 cm je možné zahnúť. Traky na gumu – 2 stupne nastavenia. Farby mi to trochu skreslilo, najreálnejšie na úvodnej foto.
  • Rozmery: Bunda dlžka 46 cm, rukáv od goliera 43 cm, šírka 42x2 Oteplovačky šírka 38x2, celková dlžka76-80 cm (možno predlžiť traky), vnútorná dlžka 31 cm
  • Veľkosť: 92
  • Značka: BAMBINO
  • Poštovné a balné: 2,5 EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 22,99 EUR
Pôvodná cena: 34,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky