PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Spišská Belá

Serrapeptáza, 270 kapsúl , 1 kaps 40,000 Units

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Serrapeptáza je enzým, ktorý dokáže vyčistiť zúžené cievy a pomôcť vyhnúť sa operácií srdcových ciev. Serrapeptáza je dar prírody na liečbu bolesti a chronického zápalu. Serrapeptáza sa stále častejšie využíva ako jednoduché zdravé prírodné riešenie namiesto väčšiny protizápalových liekov.

Pre svoje schopnosti rozkladať mŕtve tkanivá, krvné zrazeniny, cysty, cievne pláty a zápalové látky všetkých druhov sa používa v liečbe širokej škály ochorení. Známy nemecký lekár profesor Dr.Hans Nieper, používal serrapeptázu na liečbu zúžených ciev u svojich pacientov s ochorením srdcových ciev a na odstraňovanie cievnych plátov. Dr.Hans Nieper referoval, že serrapeptáza rozpúšťa krvné zrazeniny. Spôsobuje tiež, že kŕčové žily sa zmenšia alebo zmiznú.

Serrapeptáza je prirodzene protizápalová látka.

Je to proteolytický enzým izolovaný z nepatogénnej enterobaktérie Serracia E 15. Serrapeptáza sa nachádza v nepatrných množstvách v moči, toto naznačuje, že prechádza priamo cez tenké črevo do krvného obehu.

Klinické štúdie ukázali, že serrapeptáza má fibrinolytické, protizápalové a antiedematózne účinky (zabraňuje opuchu a hromadeniu tekutiny) v mnohých tkanivách. Jej protizápalové účinky sú lepšie ako iných proteolytických enzýmov.

Okrem zníženia zápalu jeden z najväčších prínosov je zníženie bolestivosti. Lekári poznajú protizápalový a bolesť blokujúci priaznivý účinok serrapeptázy a používajú ju v liečbe miesto salicylátov, ibuprofenu a iných nesteroidných antireumatík.

V Nemecku a iných európskych krajinách je serrapeptáza bežná v liečbe zápalových a úrazových opuchov.

Serrapeptáza je silný proteolytický enzým, ktorý rozpúšťa neživé tkanivá včetne krvných zrazenín, cýst, cievnych plátov a zápalu všetkých foriem.
Dávkovanie: 3xdenne
  • Rozmery: 270 kaps
  • Značka: DOCTOR´S BEST
  • Poštovné a balné: 1,6 EUR
  • Už odpovedalo 7 záujemcov
cena: 46,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky