PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Spišská Belá

Nattokináza Dr.Best 2000 Fus, 90kaps

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Popis

* Veda-založená na výžive
* Doplnok stravy
* 2.000 FUS(fibr.jednotiek) Na 1 kapsulu
* Vhodný pre vegetariánov

Nattokinase je enzým pochádzajúci z "natto", tradičné fermentované sójové potraviny populárne v Japonsku. Počas natto výrobného procesu B. subtillis natto, priateľské baktérie, kvasinky varené, non-GMO sóje, uvoľňujúce nattokinase. Najlepšie Nattokinase obsahuje čistý nattokinase enzým so všetkými Vitamín K odstránené.
Doporučené použitie

Take 1-2 kaps. denne, medzi jedlami.

Tráviace enzýmy
Enzýmy sú biologicky aktívne látky, produkované žľazami tráviacej sústavy. Majú významnú úlohu v chemickom procese trávenia potravy.

Pracujú ako organické katalyzátory (urýchľovače) rozkladajúce veľké molekuly jedla (bielkoviny, tuky, sacharidy) na dostatočné malé jednotky (aminokyseliny, mastné kyseliny, glukózu), ktoré organizmus dokáže vstrebať.
Podľa toho, aké molekuly štiepia ich rozdeľujeme na proteolytické, lipolytické a sacharolytické.

Proteolytické enzýmy rozkladajú bielkoviny (proteíny) potravy na peptidy až jednotlivé aminokyseliny a zabezpečujú ich vstrebanie a využitie v organizme.

Pri nedostatku enzýmov prechádzajú nerozložené bielkoviny do hrubého čreva, kde podliehajú procesom hnitia a spôsobujú tráviace problémy (nadúvanie, hnačky). Pankreatín je enzým získaný z bravčových pankreasov. Obsahuje všetky tri skupiny pankreatických enzýmov, preto účinne napomáha rozpúšťaniu tukov a odstraňovaniu zvyškových produktov, ktoré vznikajú pri neúplnom trávení a ukladajú sa v organizme a tým napomáha očisťovať organizmus.

Papaín je proteolitycký enzým izolovaný z tropickej rastliny papája (Caroica papaya). Papaín štiepi bielkoviny na oligopeptidy a aminokyseliny. Užíva sa pri chronickej hnačke a celiakii.
  • Rozmery: 90 Vcaps
  • Značka: DOCTOR´S BEST
  • Poštovné a balné: 1,6 EUR
  • Už odpovedalo 14 záujemcov
cena: 19,60 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky