AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Spišská Belá

GSE 125 mg tablety 100 ks

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

GSE Kapsule vegetarianske

* 100 ks
* Pouzitie:
Dospelí - 1 - 3 tablety denne. So stravou alebo bez , alebo na základe pokynov licencovaným poskytovatelom zdravotnej starostlivosti. Neodporúca sa u detí mladších ako 12 rokov.

Každá kapsula obsahuje 12-15 kvapiek GSE ® tekuteho koncentrátu.
GSE Sadivové Kapsule obsahujú Citricidal ®. Citricidal je prírodný kvartérne zlúceniny syntetizované zo semien certifikovaných ekologicky pestovaných grapefruidov. Tento proces premiena grapefruity bioflavonoidy (polyphenolics) do extrémne silný zlúceninu, ktorá bola preukázaná velmi úcinné v mnohých aplikáciách. Citricidal sa používa zdravotnícve na celom svete ako výživový servis pre fyzické osoby v urcitých zdravotných problémov.

GSE Tablety sa používajú vnútorne ako podporná liecba pre celý rad ochorení , vrátane infekcií Candida, bolavého hrdla , atd .Produkt je lahko prehltnút a eliminuje problém horkej alebo nepríjemnej chuti.
!
Zlozenie Citricidal ® znacky Grapefruitová Sadivové Extrakt 125 mg, rastlinný celulóza, magnézium stearát (rastlinné oleje), oxid kremicitý (Natural tecúcou Agent) a vegetariánska Kapsula.
Neobsahuje Sóju, mlieko, vajcia, droždie, kukuricu, pšenicau sladidlá, ani konzervacné látky. Úplne vegetariánska.
UPOZORNENIE Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprekrocit dobu používania bez konzultácie s licencovanou poskytovatela zdravotnej starostlivosti.
  • Rozmery: 100 ks
  • Značka: NUTRIBIOTIC ®
  • Poštovné a balné: 1,6 EUR
  • Už odpovedalo 7 záujemcov
cena: 12,40 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky