PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Spišská Belá

Original GSE concentrate 118 ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

GSE 118 ml Kvapalný koncentrát, bez horkosti, nová, slabšia receptúra
Z certifikovaných ekologicky pestovaných Grapefruit v Nefiltrovanej formule, GSE Tekutý koncentrát obsahuje Citricidal ®. Citricidal je prírodný kvartérne zlúceniny syntetizované zo semien certifikovaných ekologicky pestovaných grapefruidov. Výrobny proces premiena grapefruity bioflavonoidy (polyphenolics) do extrémne silnej zlúceniny, ktorá bola preukázaná velmi úcinné v mnohých aplikáciách. Citricidal používa zdravotníctve na celom svete ako výživný servis pre fyzické osoby v urcitých zdravotných problémov.
!
Zlozenie Rastlinny Glycerín (67%) a Citricidal ® (33%)
POZOR Nevkladajte do ocí. Nepoužívajte v plnej sile do uší, úst, nosa alebo akékolvek citlivéj oblasti. Ak dôjde ku kontaktu oplachnite vodou najmenej 10 minút. Dráždivost je docasna a moze trvat 48 hodín.
Pouzitie Vnuterne Odporúcané užívanie: 3 - 15 kvapiek zmiešané v 5 oz / 147 ml vody alebo štavy 2-3 krát denne, s jedlom alebo bez jedla. Deti (5 rokov a starší): 1-3 kvapiek zmiešane v 5 oz/ 147 ml štavy 2-3 krát denne. Nepoužívajte plnej sily v ústach.
Hrdlo kloktadlo 3 kvapky GSE do malého (3 oz./ 88 ml pohári vody. Kloktat niekolkokrát. Použite tak casto, ako je potreba. Vždy v zriedenej podobe
Usne cistenie Dôkladne premiešajte 1-3 kvapky GSE s 1 oz /29.5 ml glycerínu alebo alkoholu. Aplikujte 1-2 kvapky tohto roztoku v postihnutomch uchu 1-2 krát denne. Použite tak casto, ako je potreba. Nepoužívajte plnej sile v ušiach.
Nosne Cistenie: (iba dospelí) 1 kvapku GSE sa 2 oz / 59ml vody. Použite ocné kvapkadlo na nosne dierky. Naklonte vašu hlavu dozadu a uvolnite pouzite kvapka do nosa. Otocte hlavu dopredu a nadol Takto umozni roztok do nosovej priechody. Vratit hlavu do normálnej vzpriamenej polohy to umožnuje nosny priechody pre odvodnenie.Nevdychujte cez nos pocas tohto procesu. Vždy v zriedenej podobe.
Vag
  • Rozmery: 118 ml
  • Značka: NUTRIBIOTIC ®
  • Poštovné a balné: 1,6 EUR
  • Už odpovedalo 32 záujemcov
cena: 19,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky