Patrik Boroš (superhracky)

ID 52838 IČ 36732397
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Galanta
-25%

Jungle Villa + Climb Module

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Rozsiahla zostava tvorená z drevenej veže Villa s lezeckou stenou,lanovým rebríkom,3m šmýkačkou a pieskoviskom doplnená o Climb Module zabezpečí detičkám nekonečnú zábavu.

Súčasťou balenia je rezivo(drevo) + krabica(montážne prvky a doplnky) + šmýkačka 3m(možnosť výberu z farieb-žltá,červená,modrá,zelená,jablkovozelená,bledomodrá,fialová).

Balenie obsahuje kompletne všetko čo je potrebné na zhotovenie veže Villa a Climb Module.

Výhoda - hranoly dodávame masívne o rozmeroch 9 x 9cm.

Všetky výrobky Jungle gym spľňajú európsku bezpečnostnú normu EN 71-1,-2,-8 & -9.

Príslušenstvo ktoré zostava obsahuje :

Jungle Villa: šmýkačka 3m,rezivo,Climbing Rock Wall,Rebrík 1 Step Ladder,Lezecké lano Climbing Rope,rebrík,pieskovisko,kotviace prvky(4ks),úchytky(6ks),Bumper pad-chrániče hlavy proti nárazu,montážny návod,krytky,skrutky,základná sada montážnych nástrojov,kovové konzoly,vodováha,brúsny papier,identifikačný štítok s ID,nafukovaciu loptu,Jungling cards(pozvánky pre priateľov) a zástavku.

Climb Module: rezivo,lezeckú stenu Climbing Rock Wall,lezecké kameňe,lanová sieť,úchytky(4ks),zemné ukotvenie(2ks),chránič proti nárazu hlavy Bumper Pad,ochranná sieť,montážny návod,základná sada nástrojov pre montáž,kovové konzoly,skrutky,kryty,identifikačný štítok.



Balenie neobsahuje hojdací prvok.Ten je možné dokúpiť samostatne podľa vlastného výberu,napr.:hojdačka Classic,baby hojdačka,dvojhojdačka Duo Seat,lano,kruhy,rebrík a pod...

Zostava je vhodná pre deti od 3 do 10 rokov.

Doporučený povrch pod vežu a okolie: drevená štiepka,mulč,piesok,bezpečnostné gumové rohože(nájdete tiež v našej ponuke).
  • Značka: JUNGLE GYM-HOLANDSKO
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 938,00 EUR
Pôvodná cena: 1 248,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky