Patrik Boroš (superhracky)

ID 52838 IČ 36732397
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Galanta
-26%

Jungle Lodge + Climb Module

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Drevená veža Lodge s veľkým množstvom doplnkov ako rebrík 1 Step Ladder,teleskop StarOcsope,3m šmýkačka,pieskovisko a volant Steering Wheel doplnená o prídavný modul Climb Module vytvorí rozsahle multifunkčné ihrisko plné zábavy.

Súčasťou balenia je rezivo(drevo) + krabica(montážne prvky a doplnky) + šmýkačka 3m(možnosť výberu z farieb-modrá,červená,zelená,žltá,jablkovozelená,bledomodrá,fialová).

Balenie obsahuje kompletne všetko čo je potrebné na zhotovenie veže Lodge a Climb Module.

Výhoda - hranoly dodávame masívne o rozmeroch 9 x 9cm.

Všetky výrobky Jungle gym spľňajú európsku bezpečnostnú normu EN 71-1,-2,-8 & -9.

Príslušenstvo ktoré zostava obsahuje :

Jungle Lodge: šmýkačka 3m,rezivo,rebrík 1 Step Ladder,teleskop StarOcsope,volant Steering Wheel,rebrík,pieskovisko,kotviace prvky(4ks),úchytky,Bumper pad-chrániče hlavy proti nárazu,montážny návod,krytky,skrutky,základná sada montážnych nástrojov,kovové konzoly,vodováha,brúsny papier,identifikačný štítok s ID,nafukovaciu loptu,Jungling cards(pozvánky pre priateľov) a zástavku.

Climb Module: rezivo,lezeckú stenu Climbing Rock Wall,lezecké kameňe,lanová sieť,úchytky(4ks),zemné ukotvenie(2ks),chránič proti nárazu hlavy Bumper Pad,ochranná sieť,montážny návod,základná sada nástrojov pre montáž,kovové konzoly,skrutky,kryty,identifikačný štítok.

Balenie neobsahuje hojdací prvok,ten je možné dokúpiť podľa vlastného výberu,napr.:kruhy,lano,rebrík,baby hojdačka,hojdačka Classic a pod...

Zostava je vhodná pre deti od 3 do 10 rokov.

Maximálny počet detí 10(max.hmotnosť jedného dieťaťa je 50kg).

Doporučený povrch pod vežu a okolie: drevená štiepka,mulč,piesok,bezpečnostné gumové rohože(nájdete tiež v našej ponuke).
  • Značka: JUNGLE GYM
  • Už odpovedalo 9 záujemcov
cena: 858,00 EUR
Pôvodná cena: 1 148,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky