Andrea Levčíková (BAMBINI)

ID 33482 IČ 37567977
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trnava

+++ Bébé Jou Termovanička 2011 +++

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

+++ KOLEKCIA 2011 +++
Na predajni v TRNAVE !!! Zasielame KURIÉROM !!!
Integrovaný kúpací teplomer:
Ako prezrádza samotný názov, je termovanička dodávaní v sade s integrovaným bezpečnostným teplomerom: jediným pohľadom máte stále pod kontrolou správnu teplotu vody pri kúpaní. Odpadá tak nutnosť mať vo vaničke ďaľší samostatný kúpací teplomee.

Integrovaný dávkovač detského mydla a šampónu: Fľašky s mydlom nebývali skôr nikdy po ruke. Nová termovanička je dodávaní v sade so zabudovanými dávkovačmi mydla a šampónu, ktoré budú už od odteraz vždy blízko po ruke, kedykoľvek ich budete poteebovať a nemôže sa stať, že mamička alebo otecko nechá svoje dieťa ani chvíľku bez dozoru. Od dneška Vám kúpanie pôjde od ruky: jednoducho jednou rukou uchopíte bábätko a druhou rukou stisknete dávkovač a naberete mydlo nebo šampón.

Integrovaný vypúšťací systém: Klasické vaničky sú vybavené štuplíkom, ktorý je častokrát ľahko dosažiteľný pre dieťa – a podlaha je plná vody. Z tohoto dôvodu je termovanička dodávaná v sade s integrovaným vypúšťacím systémom. Výpustný ventil je zabudovaný spoločne s teplomerom tak, že se k nemu dieťa nedostane. Ovládanie je skryté pod ukazovateľom teploty. Jeho povysunutím možno cez hadičku umiestnenou bezpečne zospodu vaničku vypustiť napr. do kýblika. To je opäť ďaľšie uľahčenie pre mamičku !

Ergonomické Dno termovaničky je ergonomicky tvarované a opatrené protišmykovým okrajom, čo zaisťuje istotu pri sedení. Okraje vaničky sú tak zaoblené, že se môže mamička alebo otecko dobre opierať. Kombinácia s Bébé-jou stojanom pre vaničku, ktorá sa vyrába v 2 výškach (štandardná 98cm a 103cm pre vyššie postavy) uľahčí a spríjemní kúpanie . Termovanička môže byť umiestenná napr. i na stôl. Jej nožičky sú opatrené protišmykovou vrstvou.
  • Značka: BÉBÉ JOU
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 44,65 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky