PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Cyklokočík TAGA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Cyklokočík Taga je hybridný bicykel z Holandska, ktorý je možné za pár sekúnd zmeniť na kočík. Je to kombinácia nosného bicykla na vozenie detí s funkciou luxusného kočíka. Cyklokočík Taga je unikátnym a inovatívnym riešením pre aktívnych rodičov. Jeho univerzálnosť a dlhodobé využitie z neho robí jedinečný produkt. Taga Vám umožní stráviť kvalitný čas so svojim dieťaťom kým budete s istotou jazdiť a získate skvelý tréning.

Taga je výnimočná vďaka patentovanému mechanizmu, ktorý umožňuje prejsť z režimu bicykla do režimu kočíka za 20 sekúnd. Počas niekoľkých sekúnd sa Taga zo super zábavného, bezpečného a flexibilného bicykla stane dizajnový kočík, s ktorým ľahko budete manévrovať v obchodoch, na staniciach a ľahko vkĺznete do výťahu.

O bezpečie dieťatka je postarané vďaka 5-bodovému bezpečnostnému pásu, mäkkému polstrovaniu, umiestneniu sedačky medzi riadidlami a ľahko ovládateľným brzdám. Ochranu dieťatka zabezpečuje aj bezpečnostné madlo.

Základná konfigurácia cyklokočíka Taga obsahuje podvozok + detskú sedačku + nákupný kôš + slnečnú striešku. To je v podstate všetko čo potrebujete, aby ste sa včlenili do spoločenstva Tagy.

Cyklokočík Taga je vhodná pre dieťa od 6 mesiacov do cca 6 rokov (25 kg) v režime na bicykli, alebo 15 kg v režime kočíka.

Maximálny vek a váha:

Jazdec: 100 kg
Dieťa v hlavnej sedačke: 15 kg (3-4 roky) pre kočíkový režim/25 kg (5-6 rokov) pre cyklo režim
Dieťa v prídavnej sedačke: 15 kg (3-4 roky) pre kočíkový režim/20 kg (3-4 roky) pre cyklo režim

Základná výbava cyklokočíka TAGA (v cene):

Rám
Detská sedačka
Nákupný košík
Látkový poťah detskej sedačky
Slnečná strieška
Viac na našej stránke drobcekovia.sk
  • Značka: TAGA
  • Poštovné a balné: Na naše náklady kuriérom UPS EUR
  • Už odpovedalo 16 záujemcov
cena: 1 589,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky