PREDÁM oblasť Stará Turá

Kočík pre dvojičky alebo súrodencov

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Kočík je vo veľmi dobrom stave. Kupovaný 20.2.2009, používaný 6 mesiacov, potom sme už behali sami, pôvodná cena 560,- EUR. Viac reálnych fotiek viď u mňa v albume.

Je to kočík pre dvojičky, ale môže byť aj pre súrodencov rozdielneho veku, nakoľko sa k nemu dajú dokúpiť aj hlboké vaničky. Konštrukcia je z ľahkého hliníku. Kočík umožňuje dvom deťom sedieť nezávisle buď čelom vpred, alebo dozadu, alebo v rovnakom smere, podľa požiadaviek mamičky, alebo dieťatka. Je to moderný, ľahký a praktický kočiarik, bola som s ním maximálne spokojná a ľutujem, že som si ho nezaobstarala skôr. Kočiariky City Twin sú homologované podľa nasledujúcich noriem pre Európu: BS EN 1888:2003 + dopnky A1, A2 a A3 z roku 2005

Vlastnosti: ● predné otočné kolieska o 360° umožňujú vysokú ovládateľnosť v mieste, vysokú stabilitu a dajú sa zaaretovať ● ľahký, jednoducho manévrovateľný ● ľahký hliníkový rám a odpružené kolieska ● má výborné jazdné vlastnosti ● 5-bodové bezpečnostné pásy ● vhodný od narodenia s použitím hlbokého lôžka ● individuálna prispôsobivosť ako pre dvojčatá, tak aj pre súrodencov ● sedačku je možné používať od chvíle, keď je dieťa schopné samostatne sedieť ● po zložení kompaktný ● výškovo nastaviteľná rukoväť ● nastavenie sedačky v/proti smeru jazdy naklikávacím systémom ● 3 pozície polohovania športovej sedačky jednoduchým stlačením dvoch bodov po bokoch sedačky ● príslušenstvo - 2 samostatné pláštenky do dažďa, doma šité protislnečné clony, ktoré môžete, ale aj nemusíte používať - rada pribalím, pretože nám výborne poslúžili ● dokupovala som zvlášť nánožníky tmavomodrej farby, v prípade záujmu + 12,-EUR za oba.
  • Rozmery: Hmotnosť je 15 kg, Rozměry zloženého: 35 x 78 x 85 cm /prejde v pohode cez 80tky dvere, Rozměry rozloženého: 110 x 78 x 85 cm Predvádzacie video nájdete tu:
  • Značka: FIRSTWHEELS CITYTWIN
  • Poštovné a balné: osobný odber prípadne pošlem poštou dľa taríf EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 250,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky