AKCIA oblasť Krupina
-58%

Cam Cortina X3 +Dáždnik ZADARMO

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar v akci

!!!!!DÁŽDNIK ZADARMO!!!!Novinka roku 2007 od výrobcu CAM. Nová trojkolka so systémom Quitsky, vaničkou a auto sedačkou pre skupinu 0+(od 0 do 13kg). Unikátna trojkolka vybavená opierkou chrbta nastaviteľnou do 4 pohodlných pozícií, opierkou rúk a bezpečnostnou hrazdou tak, ako golfový kočík. Naviac, nový patentovaný systém umožňuje nastaviť súčasne opierku chrbta aj nôh jedným pohybom!!! Kočík je vybavený plastovými kolesami s ložiskami, predné koleso je otáčacie , nastaviteľná rukoväť, nastaviteľné odpruženie, centrálna brzda, hliníková konštrukcia, široká hliníková opierka nôh, univerzálna pláštenka, nákupný košík, búda a nánožník. Po zložení je pri preprave kompaktný a samostatne stojí, po odstránení koliesok sa veľmi rýchlo stane ešte kompaktnejší. Vďaka novému systému QUICK je uchytenie a uvoľnenie korby a autosedačky veľmi rýchle, praktické a bezpečné. Cam Cortina X3 je jediná trojkolka u ktorej sa dá športová časť otočiť v protismere jazdy, t.j. nepotrebujete kočík s prehadzovacou rúčkou.
Táto športová trojkolka bola evolučná v mnohých ohľadoch už vo svojej minulej verzii, preto bolo jej predstavenie sprevádzané netrpezlivým očakávaním... Cortina X3 Evolution prijala nové prvky designovej rady Evolution a môžeme o nej hovoriť ako o vlajkovom športovom kočíku tejto kolekcie. Veľkoryso riešený kočík stojí na celohliníkovom ráme, ktorý v kombinácii matná-svetlá dodáva Cortine nadčasový vzhľad. Tvarované bočné podpery podčiarkujú eleganciu a úplne nové pojatie Evolution vnieslo do kočíku moderný svieži štýl.
Z každej súčasti kočíku je jasné použitie kvalitných materiálov a poťahov a ich skvelé spracovanie. Tradičnou vlastnosťou, ktorú sa Cortiny vyznačujú je pohodlie, ako pre dieťa tak pre matku. Vnútro kočíku je pohodlne polstrované, použité materiály sú veľmi kvalitné .
  • Rozmery: hmotnosť 14,5 Kg výška 114 cm šírka 61,5 cm dĺžka 105 cm
  • Značka: CAM
  • Poštovné a balné: PTSP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 280,00 EUR
Pôvodná cena: 660,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky