PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

FOLLOW ME ťažné zariadenie pre detský bicykel

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Vďaka tandemovému závesu Follow Me ze Švajčiarska môže byť na cestách pohromade celá rodina cyklistov - vrátane tých začínajúcich. S pomocou tandemového závesu Follow Me pripojíte detský bicykel k Vášmu behom chvíľky bez použitia náradia. Rovnako ľahko oba bicykle opäť oddelíte, záves FollowMe je potom bezpečne zložený a zaistený na Vašom bicykli. Môžete ho taktiež behom chvíľky celkom z bicykla odmontovať.

Tandemový záves Follow Me v mnohých ohľadoch predčí všetky doposiaľ známe alternatívy vlečenia detského bicykla. Ako jediný na svete je záves Follow Me upevnený k ťažnému bicyklu v dvoch bodoch a je umiestnený najnižšie voči ťažisku. Test preukázal najnižšie silové pôsobenie na ťažný bicykel, najmenšie vychýlenie zo stopy a najnižší vplyv na účinnosť bŕzd v porovnaní s teleskopickou ťažnou tyčou a závesným pol bicyklom. Follow Me je možné ako jediný záves detského bicykla použiť súčasne s detskou sedačkou, nosičom batožiny či postrannými taškami.

Ľahká montáž na všetky typy bicyklov, VYSOKÁ BEZPEČNOSŤ A STABILITA dieťaťa.

Rýchloupínací tandemový záves na vlečenie detského bicykla vám pomôže keď sa Váš malý cestovateľ unaví (chce sa viezť, ale nechce šliapať), alebo keď chcete mať dieťa pod kontrolou (napríklad na rušnej ceste).
  • Rozmery: V
  • Značka: FOLLOW ME
  • Poštovné a balné: Na naše náklady kuriérom DPD EUR
  • Už odpovedalo 53 záujemcov
cena: 210,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky