PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Senica

PĚNOVÝ KOBEREC 12 maxi

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNED K ODBERU - Obsahuje 12 dielov o veľkosti 32 x 32 cm. Plocha rozloženého koberca je 90 x 120 cm, hrúbka 8 mm. Výrobok je zhotovený zo zdravotne neškodlivého materiálu, ktorý zaručuje mäkký prijemný povrch, nízku hmotnosť, je vode vzdorný, ľahko umývateľný, farebne stály.

Penový koberec Vám umožní: cvičiť drobnú motoriku ruky a rozvíjať konštruktérske návyky a schopnosti, môžete stavať cesty, a to spojením jednotlivých dielov koberca, stavať kostoly, domčeky použitím šiestich a viacerých dielov koberca, stavať tunely, zámky, schody, škatule s prekvapením, alebo akékoľvek iné objemové tvary.

Poskladaním dielov na podložke vznikajú zaujímavé obrazce tvoriace farebnú podlahu. Vzhľadom k svojim vynikajúcim tepelno-izolačným vlastnostiam je penový koberec určený k izolácii medzi chladným podkladom a povrchom tela. Vďaka jeho skvelým vlastnostiam má penový koberec značné množstvo variantov na použitie - v interiéroch aj exteriéroch. Podlahový diel je základným stavebným elementom podlahy relaxačných kútikov, hracích kútikov a taktiež aj športovej podlahy.

Jeho prednosti sú:
na pocit príjemný a mäkký povrch,
farebná stálosť,
tvarová pamäť,
nízka hmotnosť,
vynikajúce tepelno-izolačné vlastnosti,
povrch stavebnice nespôsobuje odreniny a popáleniny kože,
je ľahko umývateľný bežnými čistiacimi prostriedkami,
veľké množstvo farebných kombinácií,
neabsorbuje prachové čiastky a roztoče,
nesaje vodu,
jednoduché skladanie a manipulácia, uskladnenie.

Použitie systému vzájomne spojených jednotlivých dielov zaisťuje pokrytie akéhokoľvek pôdorysu a podlaha sa stáva pre deti príjemná a zároveň bezpečná s jednoduchým udržiavaním čistoty a hygieny. Podlahové diely je možno taktiež použiť na bočné steny.
  • Značka: MALÝ GÉNIUS
  • Už odpovedalo 17 záujemcov
cena: 12,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky