PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Spišská Nová Ves

LEGO - 71016 Kwik-E-Mart

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

LEGO - 71016 Kwik-E-Mart

Potom ste dlho čakali: Konečne, Kwik-E-Mart z populárneho televízneho seriálu Simpsonovci je tu! Obrovský trh v Springfielde otvára svoje dvere podnikom a ponúka všetkým obyvateľom mesta veľa: dostanete časopisy, lepenkových škatuliach mlieka, milovaní šišky Homerova Squishee stroja, Power omáčka Kravaty, osamelá srdce polievka, párky v rožku Krusty-Os a oveľa viac. V chladiacej časti možno nájsť v chladiacich vitrín Jasper, Buzz Cola a jeden alebo viac ďalších lahodnosť.
Okrem supermarketu získate tiež policajné auto šéf Wiggum, pretože trh má samozrejme možno chrániť pred zlodejmi. Okrem trh a policajného auta sa dostanete šesť minifigures: Homer, Bart, Marge, Apu Nahasapeemapetilon, šéf Wiggum a k dispozícii len v nastavenú hodnotu Snake.
2179 dielov Výzyva na trpezlivost pri zostavovaní častí obchode, ale ak ste ho kompletne zmontované, čaká na vás podrobný repliku Kwik-E-Mart! Nechajte rodinné nákupy Simpsons v obchode a keď sa Snake pokúsi sa ukradnúť niečo, šik šéf Wiggum bude trvať potravín zlodeja.

Pre viac informácií:
Obsahuje:2179 diely
vek uvedené: 12 rokov
  • Rozmery: 57.9 x 48.0 x 8.9
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 239,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky