viera k. (hauck)

ID 54583 IČ 44259417
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

PP BOOK PLUS SWITCH POP UP COMPLETO MODULAR 2015

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ook Plus Completo má extrémne ľahkú konštrukciu, ktorú možno zložiť jedným pohybompodobne ako knihu. V zloženom stave kočík zaberá minimum priestoru a možno ho zložený postojačky odložiť . Pri skladaní sa opierka kočíka skladá proti sedáku, vďak čomu ostáva sedák čistý. Kočík má výbornú ovládateľnosť vďaka guličkovým ložiskám vo všetkých kolieskach,a za pomociodpruženia zadných kolies zvláda i náročnejší terén. Predné o 360° otočné kolieska možno v prípade potreby zaaretovať. Kočík na mieste bezpečne zastaví nožná nášlapná brzda na zadnej náprave. Pre lepšie prispôsobenie sa kočíka rôznej výške používateľa možno rukoväť kočíka výškovo nastaviť.

Športová časť kočíka je otočiteľná v smere jazdy kočíka (tak aby ste s dieťatkom mali kontakt) i v protismere jazdy kočíka jednoduchým pohybom. Pri skladaní sa chrbtová opierka kočíka skladá ako kniha proti sedáku. Vďaka tomuto skladaniu ostáva sedák čistý a dá sa poskladať do úplne kompaktných rozmerov. Chrbtová opierka kočíka je dostatočne priestranná a pohodlná a možno junastaviť do viacerých pozícií vátane ľahu. Samostatne polohovateľná je do 2 polôh opierka nožičiek. O bezpečnosť dieťaťa v kočíku sa starajú 5-bodové nastaviteľné bezpečnostné pásya vyklápacie mäkčené madlo, ktoré uožnuje ľahký prístup k dieťaťu. Strieška kočíka s UV ochranou (UPF 50+) je sklápateľná a polohovateľná do rôznych pozícií. Vďaka odzipsovateľnej zadnej časti striešky možno vytvoriť letný kočík, ktorým jednoducho prúdi vzduch. Strieška má i priehľadné okienko, ktoré umožňuje sledovať dieťatko v kočíku.

Podvozok Book je vybavený systémom Ganciomatic pre možnosť použitia setu modular s hlbokou vaničkou a autosedačkou Peg Pérego.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 699,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky