VYMENÍM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Nádherné lego Jazmínin palác 41061

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar na výměnu

Ak máte iné nové lego pre dievčatá - lego friends, alebo lego s nejakou princeznou v podobnej hodnote okolo 20 € - rada toto lego vymenim za iné, ktoré ešte nemáme :-) Lebo dcérka už takéto má.

IHNEĎ K ODBERU -1ks! SUPER CENA do 25.6. Bežná cena 25.99 €. LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác je nádherná stavebnica pre dievčatá od 5 do 12 rokov. Aj moja dcérka ju má :-) ODPORÚČAM !

Ak máte iné nové lego pre dievčatá - lego friends, alebo lego s nejakou princeznou v podobnej hodnote - rada toto lego vymenim za iné, ktoré ešte nemáme :-) Lebo dcérka už takéto má.

Dovoz z Anglicka.
Postav si palác a hraj sa s princeznou Jazmínou a jej kamarátom tigríkom Rádžom, na dvore paláca! Čo sa dnes budú robiť, ako sa budú hrať ?
Možno budú oddychovať pri fontánke, alebo sa vydajú na vzrušujúci let na čarovnom koberci, vysoko v oblakoch. Mohli by navštíviť rušnú tržnicu, alebo sa pozrieť na vystúpenie zaklínača hadov. Môžu vyleštiť zázračnú lampu a niečo si priať :-) Všetko je na tebe! Zabávaj a hraj sa pri stavaní paláca! Obsahuje minibábiku princeznej Jasmíny a tigríka Rádžu.
Počet dielikov : 143, + 2 figúrky - Jazmína a Rádža.
Pre deti od 5 rokov
  • Značka: LEGO
  • Doteraz žiadny záujemca

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky