Kamila O. (defny)

ID 303738 IČ 86995413
REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť ČESKÁ REPUBLIKA

Bežecké LEGÍNY s multifunkčným pásom 21

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

SKLADOM !!! Dámske bežecké legíny s multifunkčným pásom 21 - dámske bežecké legíny s multifunkčným pásom 21 - majú všetko, čo od nohavíc na behanie a fitness očakávate. Držia tvar, nekĺžu na tele a majú špeciálny, praktický, multifunkčný pás. Na prvý pohľad upútajú svojou originálnou farebnou kombináciou.
-Legíny sú šité z patentovaného materiálu Kolsport Giga Elastic, ktorý je ako druhá koža. -Je jemný, príjemný na tele a pružný. To najdôležitejšie je priedušnosť, vďaka ktorej pot rýchlo odchádza von. To zaručuje maximálne pohodlie v priebehu tréningu ako vnútri, tak aj vonku v prírode.
-Strih sme navrhli na základe konzultácii s bežcami a inštruktormi fitness. Výsledkom sú legíny, ktoré nepadajú a netlačia pri pohybe. Nohavice majú špeciálny, multifunkčný pás s 3 vreckami, ktorý je absolútne inovatívny a jedinečný na trhu s bežeckým oblečením.
-Dôležitou vlastnosťou legín sú pružné švy, ktoré sa rozťahujú spoločne s materiálom a zaručujú tak pohodlie pohybu, dlhú životnosť legín a jedinečný design.
-Voľnost pri behu - kľudne si môžete so sebou vziať telefón, kľúče a vreckovky. To všetko vďaka multifunkčnému pásu, ktorý je jedinečný a absolútne inovatívny na našom trhu s bežeckým oblečením.
-Perfect fit - vďaka materiálu Kolsport Giga-Elastic sa športové legíny rozťahujú v štyroch smeroch, čo umožňuje dokonalé prispôsobenie k telu.
-Mäkkosť a pohodlie - materiál legín je veľmi jemný a príjemný na dotyk. Nespôsobuje podráždenie a nedráždi. Vnútorná vrstva je príjemná k pokožke.
-Priedušnosť – materiál dýcha a udržuje optimálnu telesnú teplotu aj pri intenzívnej činnosti. Legíny dobre odvádzajú vlhkosť na vonkajšiu stranu, čo umožňuje optimálne fungovanie svalov, ktoré nie sú nadmerne prehriate ani ochladené.
-Špeciálny strih - po konzultáciách s bežcami
  • Rozmery: M/L obvod v pase 74-90 cm, obvod přes boky 96-110 cm
  • Veľkosť: L
  • Značka: NESSI
  • Poštovné a balné: 3,40 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 56,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky