PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trenčín
-42%

MARY KAY TW Repair Volu-Firm Regeneračný očný krém

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

TimeWise Repair Volu-Firm Regeneračný očný krém obsahuje komplex Volu-Firm, ktorý pomáha zvýšiť produkciu kyseliny hyalurónovej a to pleti pomôže udržiavať cennú vlhkosť. V skutočnosti nielenže tento rozmaznávajúci krém, bohatý na živiny, okamžite zdvojnásobuje hydratáciu pleti, ale udržuje tiež úroveň hydratácie pleti významne zvýšenú aj po 12 hodinách.

Obsahuje jedinečnú technológiu tekutých kryštálov, ktorá zlepšuje účinnosť. Bol zvolený tento inovatívny systém podania, pretože tekuté kryštály sú štrukturálne podobné samotnej kožnej bariére, a to môže pleti pomôcť byť vnímavejšia k prínosom prípravku. Tiež bolo preukázané, že tento systém podania pomáha podporovať kožnú bariéru, a to môže pomôcť ochrániť túto krehkú oblasť proti stresovým faktorom životného prostredia. Navyše môžu tekuté kryštály odrážať svetlo, čo môže na druhej strane pomôcť vytvoriť žiarivý vzhľad. Možno sa teda diviť, že v priebehu nezávislej spotrebiteľskej štúdie osem z 10 žien potvrdilo, že ich pleť okolo očí vyzerala žiarivejšia už po dvoch týždňoch používania.

A pretože skúsenosti, ktoré s prípravkom človek má, môžu byť rovnako významné ako prínosy, aplikátor vytvorený podľa potrieb používateľov tento krém povyšuje na nový ideál krásy. Dokonale tvarovaná kovová špička Zamac je navrhnutá tak, aby zodpovedala tvaru oka a zatiaľ čo jemne masíruje oblasť pod okom, pomáha stimulovať mikrocirkuláciu a zmierňovať opuchy. Keď sa hladký kov dotkne vašej pleti, má zároveň chladivý a osviežujúci účinok. Nie je to luxus, ktorý by ste si dopriali každý deň?

Prebuďte unavené oči a dodajte vypnutý vzhľad.

❀ Zameriava sa na hlboké linky, vrásky a ochabnutú pleť.
❀ Zameriava sa na vačky, opuchy a tmavé kruhy pod očami.
❀ Zameriava sa na vráskavú a suchú pleť.
  • Rozmery: 14g
  • Značka: MARY KAY
  • Už odpovedalo 11 záujemcov
cena: 23,99 EUR
Pôvodná cena: 41,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky