PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

Hot Shapers pás na chudnutie SKLADOM vel.M

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Hot Shapers pás na chudnutie maximalizuje potiaci efekt a tým tiež dochádza k úbytku prebytočných centimetrov v okolí bruška a bokov, vhodný pre ženy aj mužov.
Hot Shapers pás je vyrobený zo špeciálneho materiálu a technológie Neotex-inteligentnej tkaniny,zvyšuje teplotu a pomáha Vášmu telu potiť sa, potiť sa, potiť sa a potiť sa oveľa viac a vďaka tomu oveľa rýchlejšie chudnúť, účinok nosenia a cvičenia sa prejaví na odbúravaní telesného tuku v chúlostivých partiách tela.
Nemusíte mať obavy, o tom, že sa potíte, budete vedieť len vy. Vnútorná vrstva tkaniny zvyšuje teplotu Vášho tela a vonkajšia vrstva udržiava Hot Shapers vždy suché.
Hot Shapers môžete nosiť pri športovaní, na prechádzky, ale aj pri bežných aktivitách v domácnosti. Zvýšeným potením na tých správnych miestach si vyformujete krajšiu postavu v kratšom čase.
MATERIÁL: zloženie - 30% polyester - 40% neoprén - 30% nylon
ÚDRŽBA: Prať pri teplote do 30°C - Nesušiť v sušičke - Nebieliť - Nežehliť - Nežmýkať - (Nečistiť chemicky - po použití odporúčame prepláchnuť v rukách s použitím jemného pracieho prostriedku).
Rozmery: PÁS:64-76cm, BOKY:76-100
  • Veľkosť: M
  • Značka: HOT SHAPERS
  • Poštovné a balné: 1,60 EUR
  • Už odpovedalo 5 záujemcov
cena: 7,70 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky