Katka P. (babytrend.sk)

ID 15552 IČ 36728837
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Ružomberok

Odrážadlo Puky - LR1L

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Odrážadlo PUKY „LR1L“ pre vaše detičky od 3 rokov a min. výšky 90 cm (výška rozkroku 35 cm). Jazda na odrážadle je perfektným spôsobom ako pripraviť dieťa na budúcu jazdu na klasickom detskom bicykli. Vaše deti cvičia vďaka odrážadlu počiatočné riadenie a pohyby nôh. Dieťatko na odrážadle systematicky precvičuje silový a vytrvalostný pohyb nožičkami.
Odrážadlo umožňuje dieťaťu učiť sa a rozvíjať vlastnosti, ktoré neskôr využije pri riadení bicykla. Rovnováhu má už dieťa zažitú z odrážadla! Dieťa potom z odrážadlá plynule presadne na bicykel a nemusíte kupovať kolesá s postrannými kolieskami. Oteckovia iste ocenia, že nemusia za dieťaťom behať a regulovať rovnováhu pri prvých metroch jazdy bez postranných koliesok.
Prednosti výrobkov PUKY:
hlboké vykrojenie konštrukcie medzi riadidlami a sedadlom: Tento najdôležitejší prvok výrobkov PUKY zdokonaľuje a rozširuje konečnú výučbu držanie rovnováhy tým, že dieťaťu umožňuje jazdu niekoľkými spôsobmi na rozdiel od výrobkov, ktoré majú medzi sedadlom a riadidlami prekážku. Dieťa môže ísť oboma nohami rozkročmo, jednu nohu má položenú na podeste a druhou sa odráža, pri vyššej rýchlosti môže položiť obe nohy na podestu a potom už vlastne ide ako na bicykli. Vždy však toto vykrojenie umožňuje bezpečný nástup a výstup, a to i v prípade kolíznych situácií.
široké ukončenia riadidiel: Deťom neskĺzavajú ručičky z riadidiel a majú tak väčší pocit bezpečnosti, v interiéri tieto riadidlá nepoškodzujú ostatné predmety.
výškové nastavenie riadidiel a sedadla: Umožňuje presné prispôsobenie týchto prvkov odrážadla tak, ako to vyžaduje telo dieťaťa.
nemecká značka PUKY už viac ako päťdesiat rokov symbolizuje vysokú kvalitu, bezpečnosť a spoľahlivosť všetkých svojich výrobkov. Celý sortiment sa vyrába v Nemecku s visačkou najvyššej kvality &
  • Rozmery: Váha: 4,8 kg, Dĺžka: 87 cm, Výška: 34 cm, Nosnosť: 25 kg Nastavenie výšky sedadla: 34 - 42,5 cm Výškovo nastaviteľné riadidlá 46,5 - 55,5 cm Rozmer balenia: 85 cm x 13 cm x 50 cm
  • Značka: PUKY
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 83,70 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky