Janka K. (BE BABY)

ID 231346 IČ 36689505
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Detská Termoska so slamkou - modrá, ružová skladom

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Objem: 355 ml. Nerezová Vákuovo izolovaná fľaša so slamkou o objeme 355 ml v modrom prevedení.Udrží teplé: 8 hodín .Udrží studené: 12 hodín

FUNtainer JE odolná, vodotesná, Nafukovacie izolovaná termo - fľaša so slamkou pre predškolské školské deti, ktora padne Dobre robiť ich ruky, ľahko sa vojde robiť batôžku, kočíka, CI, držiaka nápojov v aute. Je navrhnutá pre každodenné použitie po celý rok.
Objem: 355 ml, Výška: 190 mmPriemer: 70 mmPriemer hrdla: 43 mmHmotnosť: 240 gUdrží horúce: Nie je určené pre horúce (vriacej) nápoje - môže dôjsť k obareniuUdrží teplé: 8 hodínUdrží studené: 12 hodín súhrnIdeálne pre školské a predškolské detiOtvorenie a uzavretie termofľaše jednou rukouPitie priamo z ergonomického napájadielka / slamky termofľaše - bez hrnčekaNavrhnuté pre každodenné použitie, dobre padne do ruky či držiaka nápojov v auteNavrhnuté pre deti - telo termofľaše vyrobené z odolnej nerezovej ocele spomaľujúci rast baktériíThermos dvojstenná vákuová izolácia - maximálna tepelná izoláciaĽahké a kompaktné prevedenie, ľahko sa vojde do batohu alebo kočíkavodotesný uzáverRozoberateľný uzáver pre jednoduché čistenieVhodné do umývačkyKompletná ponuka náhradných dielov.
  • Poštovné a balné: 2,50€ EUR
  • Už odpovedalo 10 záujemcov
cena: 18,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky