Kamila O. (defny)

ID 303738 IČ 86995413
REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť ČESKÁ REPUBLIKA

Športový NÁKRČNÍK 09

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

SKLADOM !!! Športový NÁKRČNÍK 09 - sportový termoaktívny nákrčník je nevyhnutnou súčasťou oblečenia na beh a outdoorové športy. Chráni pred vetrom a chladom. Výborne sadne, rýchlejšie odvádza pot a zabraňuje tak nežiadúcemu ochladzovaniu hlavy.

VLASTNOSTI, PRE KTORÉ JU BUDETE MILOVAŤ

-Wind Stop - vonkajšia vrstva z multipolyesterových vlákien má štruktúru mriežky = odolná voči vetru, neabsorbuje vlhkosť, urychľuje odvádzanie vlhkosti a zaručuje rovnováhu medzi priedušnosťou a priepustnosťou vetra. Vnútorná vrstva z jemného materiálu zaručuje maximálny komfort pri nosení.
-Termoaktivita - ochráni organizmus v priebehu športovej aktivity pred premrznutím. Neabsorbuje vlhkosť, čo je podstatné pri mrazoch.
-Materiál Kol-sport Dry - chráni pred UV žiarením, nespôsobuje alergické reakcie, je antibakteriálny, roztiahnuteľný v 4 smeroch zvyšuje elasticitu, ľahký, nákrčník nenamŕza ani pri teplote -15°C
-Ploché švy - pohodlné, nedráždia, neškriabu a umožňujú max. sústredenie na športový výkon.• Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť v teréne
-Univerzálne využitie - beh, jazda na bicykli, lyžovanie, jazda na koni, nordic walking, futbal, extrémne športy, turistika a mnoho ďalších..
-Unisex - tvarom aj farebným prevedením vyhovuje ako mužom tak ženám.

Materiál: 100% Polyester
  • Rozmery: výška 50cm, obvod v kľude 50cm
  • Značka: NESSI
  • Poštovné a balné: 3,40 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 17,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky