PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Nové Zámky

T-Rex projektor a strážca izbičky SKLADOM

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

T-Rex projektor je multifunkčná hračka, ktorá sa stane tvojím kamarátom a ochrancom ... Je ideálna hračka pre všetky deti, ktoré milujú dinosaury a pritom im už nestačí len figúrka. S novým T-Rexom získaš 40cm veľký model dinosaura so skutočným dinosaurím revom, LED foto-projektorom s 24 snímkami dinosaurov a elektronického strážcu izbičky.

1. T-Rex ako projektor - T-Rex dokáže v noci premietať na stenu izby až 24 obrázkov s dinosaurou tematikou. Premietaný obrázok môže byť až 1 meter široký (podľa vzdialenosti od steny) a ponúka 18 rôznych druhov dinosaurov. Celkom 24 snímok je na 3 diskoch, ktoré sú ukryté v dômyselnom puzdre priamo v chrbte T-Rexa, takže ich máte stále pri sebe.

2. T-Rex ako strážca izby - vďaka senzoru pohybu dokáže T-Rex ustrážiť tvoju izbičku a jedným zo svojich typických zvukov upozorní na nepozvanú návštevu. Nastraž T-Rexa ku dverám svojej izby a sleduj ako sa zľakne každý, kto do izby vstúpi bez tvojho povolenia. Súčasťou hračky je aj výstražná samolepka na dvere tvojej izby!

3. T-Rex ako hračka na deň - pomocou tlačidla pod chvostom T-Rex vydá až 5 rôznych zvukov (revov), čím iste ohromíte (možno aj vydesíte:-) všetkých kamarátov a možno aj niektorých dospelých ... T-Rex je vytvarovaný tak, aby sa pri hraní dobre držal za chvost a tlačidlo spúšťania revu bolo presne na ukazovák.

4. T-Rex ako dekorácia izby - cez 40cm vysoký a detailne prepracovaný model obávaného mäsožravého T-Rexa bude dominantou a úžasnou dekoráciou tvojej izbičky! Navyše je možné hýbať sa všetkými nohami T-Rexa, otvárať mu papuľu a nastaviť si ho do požadovanej pozície.

Balenie obsahuje:
- 40cm vysokého dinosaura
- 3 disky, každý s 8 snímkami pre funkciu projektora
- Samolepku na dvere izby
- Slovenský návod

Vyžaduje 3 batérie typu AA, ktoré nie sú s
  • Značka: BRAINSTORM TOYS
  • Poštovné a balné: 3 EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 43,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky