PREDÁM oblasť Košice

Kočík Chicco S 3 zeleno čiernej farby

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Predám kočík Chicco S 3,v zeleno-čiernej farby,po jednom dieťati. Sada Trio S3 Auto-Fix je viacúčelová trojkombinácia, ktorá slúži ako hlboký kočík, autosedačka a športový kočík pre transport dieťaťa od narodenia do 3 rokov. Kočiar je vhodný aj pre rodičov, ktorí majú dynamický a aktívny životný štýl. Vhodný do terénu. V zimnom období, nie je problém s presunom.

Súčasťou 3kombinácie je:
-vanička,autosedačka, športový kočík, pláštenka na športovú verziu, pláštenka na vaničku,ruksak,fusak/nánožník vo farbe kočíka. Pri rýchlom jednaní ako darček nový, nepoužívaný slnečník.

Popis:
Vanička s pevnou rúčkou a Trio Car Kit vytvárajú ideálnu kombináciu na prevoz novorodenca autom v pohodlí vaničky.
Vanička môže byť jednoducho nasadená na konštrukciu kočíka S3 ako ideálne riešenie pre deti v prvých mesiacoch. Má praktickú rúčku, ktorá umožní ľahšiu manipuláciu s vaničkou. Na strieške je sieťované okno, ktoré je praktické hlavne v letných dňoch. Za slnečného počasia rovnako oceníte clonu na kraji striešky.

Detská autosedačka, ľahko použiteľná aj na konštrukcii kočíka. Autosedačka Auto-Fix Plus je určená pre skupinu 0+ (od narodenia do 13kg). Špeciálny Ergo systém polstrovania zaistí novorodencom maximálne pohodlie behom cestovania. Vďaka polstrovaniu ramenných pásov, sa dieťa cíti pohodlne a bezpečne.
- Click clack systém umožňuje osadenie vaničky a autosedačky do rámu kočíka rýchlo s jednoduchým pohybom
- kočík je kompaktný pri zložení

Športová verzia je veľmi priestranná, polohovateľná, strieška sklopiteľná až k madlu, ideálna do veterného počasia, rúčka s brzdou polohovateľná.
Kočík je ľahko čistiteľný dá sa pekne rozobrať a látkové časti vyprať v práčke.
  • Rozmery: Rozmer a váha: športová časť: - dĺžka 120cm x šírka 60cm x výška 95 / 112 cm - po zložení 87 x 33 cm - Váha 12,7kg Vanička: - dĺžka 89cm x šírka 45cm x výška 65cm, - Váha 4,8kg Autosedačka: - dĺžka 67cm x šírka 46cm x výška 63cm, - Váha so z
  • Značka: CHICCO
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 190,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky