PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Topoľčany
-20%

DONDUP boyfriend rifle

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Značka Dondup začala svoje pôsobenie v rámci spoločnosti Arcadia vo Fossombrone - talianskom mestečku, ktoré sa nachádza v zelených kopcoch regiónu Marche. Toto miesto je vďaka svojej tradícii vo výrobe džínsov nazývané aj "denim valley" a práve v tomto minimalistickom prostredí sa rodia všetky nové kolekcie. Jednotlivé modely značky Dondup sú typické prelínaním prvkov starodávneho dizajnu a novodobých prvkov, ktoré spoločne vytvárajú dokonalú harmóniu. Práca približne 70 ľudí, prináša každú sezónu nové myšlienky vo forme dvoch základných kolekcií a niekoľkých limitovaných edícii.




Dondup sa v súčastnosti špecializuje nielen na výrobu džínsov, ale vytvrára tiež kolekcie celkového vzhľadu pre ženy, mužov a deti. Produkcia Dondup je typická kladením dôrazu na manuálnu výrobu, ktorá v spojení s originalitou, neustálou inováciou a moderným duchom tvorí charakteristické rysy pre "made in Italy". Aj vďaka tomu sa dnes značka Dondup teší vysokej obľube nielen u milovníkov džínsov, ale aj u mnohých odborníkov na módu.

V roku 2009 sa spolumajiteľom značky Dondup stala spoločnosť LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton. Tá pomohla značke expandovať na medzinárodné trhy po celom svete.
  • Rozmery: Od veľkosti 25,26,27,28
  • Značka: DONDUP
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 184,00 EUR
Pôvodná cena: 230,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky