PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trenčín

Kávovar Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Espresso 15 bar, 1460W, Thermoblock, 0.8l odnímateľná nádoba na vodu, exkluzívne pre kapsule NESCAFÉ Dolce Gusto, biela farba. Nový, nevybalený. Ako darček je súčasťou balenia 6 kapsúl. Cena na internete okolo 90€.

Malý, ale šikovný

Krups Nescafé Dolce Gusto Oblo je špičkový kávovar v nevšedné modernom dizajne. Tento cenovo dostupný prístroj ponúka zaručenú kvalitu značky Krups a možnosť pripravovať ako studené, tak teplé nápoje . Vďaka kompaktnému prevedeniu nájde miesto aj v tej najmenšej kuchyni. Pracuje pri príkone 1460 W a pri tlaku čerpadla 15 barov. Unikátny kapsulový systém vám umožní vychutnať si krémové aróma a znamenitú chuť 100% Arabiky. Vybrať si môžete zo širokého spektra horúcich aj studených nápojov. Počas chvíle tak pripravíte talianskej Latté Machiatto, Capuccino, Cortado a ďalšie. Pre deti môžete ľahko pripraviť obľúbené nápoje ako Nesquik, horúcu čokoládu, Nestea a mnoho iných.

Šetrí váš čas aj energiu

Výhodou tohto kávovaru je extrémne rýchly, čistý a šetrný prevádzku . Disponuje funkciou automatického vypnutia, vďaka ktorej významne šetrí energiu. Odnímateľná nádržka na vodu ponúka objem 0,8 l. Rovnako ako u všetkých moderných prístrojov podobného typu, ani tu nechýba overený systém rýchleho ohrevu vody Thermoblock.

Jednoduchá obsluha

Krups Nescafé Dolce Gusto Oblo je užívateľsky veľmi prívetivý, vďaka čomu jeho obsluhu zvládne naozaj každý. Využíva klasické manuálne ovládanie , Takže stačí vložiť akúkoľvek kapsulu NESCAFÉ Dolce Gusto do plastového držiaka a pomocou páčky zvoliť, či má byť použitá teplá alebo studená voda. O tom, či je kávovar práve v prevádzke vás bude vždy spoľahlivo informovať LED indikátor. Pre maximálne pohodlnú obsluhu si odkvapkávacia tácka môžete nastaviť do 3 polôh podľa veľkosti šálky. Vychutnať si šál
  • Značka: KRUPS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 59,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky