PREDÁM oblasť Dunajská Streda

Športový kočík Peg-Perego GT3

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Predám perfektný športový kočík. Mi sme to používali od 6 mesiac. Kočík má 2 roky a je vo výbornom stave. Nemá žiadnu vadu.Je veľmi priestranný, v pohode sa v ňom vyspí 3-ročné dieťa, má výborné zapínacie popruhy, ktoré umožňujú dieťaťu voľnejší pohyb v kočíku, ale zároveň zabraňujú vypadnutiu. Veľké gumené nafukovacie kolieska sa dajú odpružiť do 3 polôh, čo sa využíva hlavne po akom povrchu sa s kočíkom pohybujete.Má obrovský košík, do ktorého v pohode dáte poriadny nákup. Po bokoch má vysúvacie kolieska na nápoj pre dieťa. Na rukoväti kočíka je pripevnená kapsička ktorá sa dá používať aj ako ľadvinka. Samozrejme je ku kočíku nánožník,folia do dažďa, a veľká taška.
Špecifikácia kočíka:
* masívna odľahčená konštrukcia, z hliníka
* tlmič zadných kolies, ktorý sa dá nastaviť do 3 polôh SOFT - pre nerovné povrchy ako nespevnené cesty, kamienky, štrk, MEDIUM - pre hladké povrchy a HARD - pre mäkké povrchy ako piesok, alebo tráva
* veľké odpružené kolesá majú priemer 29,5 cm, zadné majú parkovaciu brzdu a sú vhodné do viacerých terénov vďaka dizajnu kolies, aj nastaveniu odpruženia..
* na rukoväti bezpečtnostná brzda
Bežná cena bola 460 Eur.
  • Značka: PEG-PÉREGO
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 280,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky