Lenka W. (OriginalBabyShop)

ID 178693 IČ 45463395
REZERVÁCIA ZĽAVA NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-23%

Detský zimný overal REIMA CHERTAN 98- purple

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar ve slevě

***SKLADOM***

Reima Chertan je fialový nepremokavý overal v dievčenskom šýle s reflexným srdiečkom na špičke kapucne s podlepenými švami, s odnímateľnou kapucňou, s jedným vreckom na zips v prednej časti, s reflexnými prvkami,so zateplenou sedacou časťou, s odolnými silikónovými pútkami na topánočky

Záterové oblečenie Reima
Kvalitné záterové oblečenie z Kolekcie Reima slúži ako ochranná vrstva.
I keď nie je vybavené membránou Reimatec jedná sa o veľmi kvalitné funkčné oblečenie vhodné nielen pre mestské aktivity detí.
Pod vrchnou vrstvou Reima ostávajú vaše ratolesti v príjemnom teple a sú chránené pred vonkajšími vplyvmi ako je dážď, chlad a vietor.
Pri behaní a skákaní sa budú cítiť príjemne vďaka vzdušnému Reima materiálu, ktorý je priedušný a odvádza vlhkosť.

Play Layers™
je systém jednoduchého vrstvenia. Produkty s týmto označením majú rovnaké vlastnosti ako funkčné oblečenie pre dospelých. Úspešne vzdorujú nástrahám počasia. Sú nepremokavé, udržujú teplo a odvádzajú vlhkosť a pod od tela dieťatka. Majú veľmi nízku hmotnosť a sú navrhované pre aktívne užívanie. Vaša ratolesť sa tak môže bez problémov pohodlne pohybovať pri šantení na čerstvom vzduchu.

Vrstvenie oblečenia je pri pohybe v prírode obzvlášť dôležité. Viac vrstiev totiž dokáže dieťa udržať v teple, suchu a pohodlí po celý deň plný aktivít. Pri oteplení alebo pri zvýšenej pohybovej aktivite dieťaťa je jednoduché dieťatku jednu z vrstiev vyzliecť. Vždy je však potrebné správne podľa aktivít a počasia voliť jednotlivé vrstvy.
  • Veľkosť: 92
  • Značka: REIMA
  • Poštovné a balné: ZDARMA EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 70,00 EUR
Pôvodná cena: 89,95 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky