PREDÁM oblasť Nitra

TROJKOMBIN PEG-PÉREGO GT3+NAVETTA+AUTOSEDAČKA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Super komplet - pegpérego kočík gt3 completo + korbička navetta+ autosedačka - neutrálna farba hnedo-bronzová mokka. Všetko vo veľmi dobrom stave, bežné známky používania, sem-tam škrabance na plastoch i konštrukcii, nič hrozného.
Kočík je super ovládateľný, odpružený, vďaka ručnej brzde vhodný i pre športovo založených rodičov...
Korbička je výborná. ( vhodná aj pre detičky, ktoré sa narodia väčšie), veľmi priestorná, možnost odvetrania, nánožník je možné zdvihnúť proti vetru, veľmi dobrá vec je polohovanie chrbtovej opierky vo vaničke (detičky s refluxom a kolikou to ocenia), praktická vec, keď už dieťa nechce len ležať a ešte nevie sedieť. Autosedačka je taktiež veľmi pekná, praktická- ľahko nacvaknutelná na podvozok, priestorná, výborne polstrovaná, ochrany pásov, velmi bezpečná i proti bočnému nárazu. Podvozok komfortný, ľahko ovládateľný a pohodlný pre dieťa a rodiča, aretácia predného kolesa na boku, nie je potrebné chytať koliesko.
Popis športový kočík: priestorný a ľahko ovládateľný šporťák, luxusné spracovanie, taliansky design a plná výbava. Predné otočné koliesko, voľný pohyb po všetkých druhoch terénu. Predné koleso otočné o 360° s možnosťou aretácie. Tlmič zadných kolies s nastaviteľným odpružením: hard pre mäkký terén ako je piesok alebo tráva, soft pre nerovné povrchy ako sú nedláždené cesty a štrk, medium pre hladké povrchy. Všetky kolesá sú nafukovacie. Strieška trochu vyblednutá od slnka viz. detailné foto, väčšinou bola sklopená, tak vybledli prúžky, nie je to príliš vidieť.
Predám komplet za 280 eur, alebo separátne jednotlivé časti teda šporťák s hlbokou vaničkou za 200 eur a vajíčko za 80 eur. Bude závisieť podľa dopytu.
  • Značka: PEG-PÉREGO
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 280,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky