PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Nové Zámky

Aqua Dragons - Vodní draci - Akvárium kit SKLADOM

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Objavte kúzlo vodných dráčikov! Akvárium so živými kôrovcami druhu Artemia Salina (žabronožka soľná).
Čo alebo kto to vlastne sú vodní draci? Sú to drobné kôrovce s veľmi zaujímavou históriou a ešte zaujímavejším spôsobom života. Pomocou tohto akvária oživíte tieto stvorenia zo suchých vajíčok vysypaných priamo do vody. Vodní draci, ako im hovoríme, majú 3 oči, dlhý chvost a monštruózne telo s početnými končatinami. Tento druh kôrovca ​​je svojím životným cyklom podobný listonohom, ktorých vajíčka dokážu hybernovať v suchom stave aj mnoho rokov a následne po ponorení do vody opäť ožiť. Vodní draci sa začnú liahnuť už za 2-3 dni po vhodení vajíčok do vody, voľným okom sú vidieť od tretieho dňa a následne rastú takmer pred očami. V prvých dňoch dokážu zdvojnásobiť svoju veľkosť počas 24hod.
Akvárium vodných dráčikov je experiment pre deti od 6tich rokov, ktorých zaujíma biológia a zaujímavé živočíšne druhy. Použitie je veľmi jednoduché a starostlivosť je minimálna. Vodní draci dorastú priebehu niekoľkých týždňov do veľkosti okolo 2cm. Dĺžka ich života môže dosiahnuť až 6 mesiacov.

Sada obsahuje:
akvárium (veľkosť 16x16x4cm)
sáčok s vajíčkami
sáčok s krmivom
lyžička pre kŕmenie
pipeta
návod

Potrebovať budete balenú pramenitú vodu a akvárium vyžaduje starostlivosť aspoň raz za dva dni (kŕmenie a prevzdušňovanie).
  • Značka: WORLDALIVE
  • Poštovné a balné: 2 eur EUR
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
cena: 15,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky