AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Bardejov

spoločenská hra boo

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Malý, sladký Boo hra, výrobca Trefl. Malý, sladký BOO vás pozýva na hru plnú prekvapení! Vašou úlohou je ako prvý sa dostať von, než príde malý Boo. Kto bude prvý? Laura, Edward, Albert, Rita, alebo možno Fidel Alec? Spoločne alebo samostatne, všetci členovia rodiny sa môžu podieľať na tejto vzrušujúcej hre! S každým hodom kockou, sa hráči blíži k východu - ale pozor! Niekedy sa budete musieť vrátiť, a niekedy sa Vám podarí objaviť tajný priechod. Jedna vec je istá, Boo - hra, pri ktorej sa nikdy nebudete nudiť!
Ak chcete vyhrať túto hru, budete musieť prejsť všetky poschodia v dome až na koniec, kde sa ukrýva malý Boo. Cestou sa budete musieť vysporiadať so zamknutými dverami, ale hod kockou Vám pomôže ísť ďalej. Ak vás vydesí Boo, môžete ísť späť o jeden skok. Dajte si pozor! V dome sú tajné chodby - nenechajte melého Boo utiecť na vrchol! Vyberte si jednu z troch variantov hry - tímu, s oponentmi alebo samostatne a dostańte sa von z budovy skôr ako Boo.
Prvky hry sú vyrobené z papiera potiahnutého kvalitnou bezpečnou potlačou, ktorá zaručuje deťom bezpečnú hru po dlhú dobu.
Variant 1 (tím): Cool zábava pre celú rodinu. Tím vyhrá, keď všetci hráči opustili budovu skôr ako Boo príde. Pomôžte im v tejto osobitnej oblasti rodiny.
Variant 2 (s oponentmi): Buď rýchlejší ako ostatní hráči a dostaň sa von z budovy ako prvý. Nezabudni: môžeš vyhrať, iba keď sa dostaneš na koniec skôr než príde Boo.
Variant 3 (samostatne): Doma, len ty a Boo - ktorý ako prvý dosiahne konca? Hraj sa s malým duchom a vyhraj!
obsah balenia:
1 herný plán
7 figúrok
3 kocky
inštrukcie
Počet hráčov: 1–6,
pre deti od 5 rokov
  • Značka: TREFL
  • Poštovné a balné: 2,5 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky