AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Košice

ADIDAS 100% ORIGINAL tričko * vel. 38 / M ** IHNED

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

*** IHNEĎ K ODBERU ***
ADIDAS 100% ORIGINAL, úplne nove, úžasneee dámske tricko ADIDAS !!!!!!!!!!!!!
Tričko s V-výstrihom. Vyrobené pre pohodlie Vášho pohybu. Adidas Response Short Sleeve Tee s krátkym rukávom Vám dodá väčšiu slobodu pohybu, pocit komfortu a podporuje Vaše svalstvo pracovať účinnejšie. Vďaka ClimaCool budete mať svoju telesnú teplotu a potenie pod kontrolou.
použité technológie:
ClimaCool ® je navrhnutý tak, aby reguloval telesnú teplotu športovcov lepšie než ktorýkoľvek iný samostatný alebo konkurenčné materiál. Vďaka kombinácii materiálov regulujúcich teplo a vlhko, vetracích kanálikov a trojrozmerných látok, ktoré umožňujú vzduchu cirkulovať priamo u vašej pokožky, odvádza oblečenie ClimaCool ® horúco a pot preč z vášho tela. Či už budú okolité podmienky akékoľvek, budete pri športe pociťovať príjemný chlad.
ForMotion ™ - textil
ForMotionTM, novo vyvinutá pokroková technológia, vytvorená firmou adidas, podporuje atletov svalový systém a zároveň mu pomáha k udržaniu správneho postavenia tela počas výkonu. Zvyšuje komfort a výkon vďaka kombinácii niekoľkých rôznych použitých materiálov a kombinácii ich rôznych vlastností. Všetky ForMotionTM kusy oblečenia sú vopred vytvarované, a podporujú tak koncept optimálneho umiestnenia švov pre lepší strih a komfort pri používaní počas športových aktivít.
Mateiál: 100% polyester,
veľkosť: 38 / M
šírka 44 cm, dĺžka merana od ramena 64 cm,

ORIGINÁL NOVE s visačkou :-)))
skladom posl. kus !!!=== skvelá cena === neváhajte ===
POZRITE SI AJ ĎALŠIE SKVELÉ KÚSKY V MOJOM ALBUME A SAMOZREJME AJ NA AUKCIACH !!!! VŠETOK TOVAR JE 100% ORIGINAL A JE IHNEĎ K ODBERU !!!!!!!!
  • Veľkosť: M
  • Značka: ADIDAS
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 13,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky