BabyMarket s.r.o. (babymarket)

ID 2721 IČ 35892218
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

Trio PEG PEREGO Completo Book Ardesia

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

BOOK PLUS je mimoriadne ľahký, priestranný a ľahko ovládateľný kočík s atraktívnym talianskym dizajnom. Vďaka možnosti otočiť športovú časť k sebe a sklopiť do úplne vodorovnej polohy na ležanie, je možné kočík používať od narodenia. Kočík PEG-PÉREGO BOOK PLUS je možné zložiť na plocho pomocou jednej ruky, tak ľahučko ako zavrieť knihu (BOOK – Kniha) a po zložení samostatne postaviť.
Hlboká vanička NAVETTA XL: extrémne priestranný interiér, prispôsobiteľná poloha chrbta, priestranná strieška s dostatočnou ventiláciou, kryt vaničky chráni pred vetrom, rúčka na prenášanie, schválená aj pre používanie ako autosedačka skupiny 0(do 10 kg) v kombinácii s Kit Auto setom, ktorý je možné zakúpiť samostatne.
Autosedačka Primo Viaggio Tri-Fix ISIP: kategória 0+(0-13 kg), s integrovanou bočnou ochranou pri nárazoch, 5 bodové bezpečnostné pásy s polstrovaním, polohovateľná strieška.
Na výber: čierny alebo strieborný podvozok.
Súčasťou je prebaľovacia taška Borsa a držiak na pohárik.
  • Rozmery: Vanička-vnútorný rozmer: 70 x 32 cm, hmotnosť: 5,5 kg\r\nPodvozok: zostavený - 93 x 59 x 106 cm, zložený - 46 x 83 cm, hmotnosť:10,3 kg
  • Značka: PEG-PÉREGO
  • Poštovné a balné: 4,90 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 691,86 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky