PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Námestovo

nová posteľ 160x80 so šuflíkom a matracom farebná

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

AKCIA - DOPRAVA ZDARMA
Nádherná obrázková posteľ, ktorá sa vyrába s viac ako 100 obrázkovými motívmi. Posteľ je určená pre Vaše detičky, ktoré ju už nebudú chcieť nikdy vymeniť. Detská posteľ je v ponuke s bielymi bokmi (ale možno ju zakúpiť za doplatok aj s bokmi vo farbách: ružová, hrušková, jork višňa, červená, zelená, makassar ceylon, zebrano negro, global orange, kráľovská modrá, orech baltimore, buk a višňa memphis, lemon, modrá a oranžová, farebné odtiene bokov sú vyobrazené nižšie vo vzorkovníku). Nájdete ich v našej ponuke podľa farebného vyhotovenia pre daný rozmer. Výhodou postele je, že je s jednou plnou zábranou, a jednou odoberateľnou, kým je dieťatko malé vám nevypadne a keď vyrastie nie je problém ju odložiť, aby mu nezavadzala a má plnohodnotnú posteľ. Posteľ je možné použiť aj ako ľavú alebo pravú, postavíte si ju podľa svojich predstáv... Na prednú aj zadnú zábranu odporúčame penový chránič na posteľ, aby ste zabránili úrazu vášho drobčeka, foto nájdete pod textom. Posteľ je kompletná s dreveným roštom a 8 cm klasickým penovým matracom. Veľkosť matraca je 160 cm na 80 cm, trošku menšia ako klasické veľké postele. Bariéra je odoberateľna, nasúva sa z vrchu do boku postele, nešróbuje sa. Váš drobec s radosťou vymení postieľku za túto posteľ. Maximalna nosnosť je do 95 kg.

Postieľka je v nádherných živých farbách, je vyrobená z nezávadnej MDF dosky, ktorá je potiahnutá špeciálnym gumeným lemom, aby si vaše dieťatko neublížilo a zároveň slúži proti obytiu postele alebo poškodeniu vrchnej fólie.

Rozmery postele 164 x 92,5 x 65,5 cm/dĺžka x šírka x výška/.

Rozmer matraca: 160x80 cm.

Komoda s motívom je už v ponuke za 130 €, nočný stolík s motívom za 40 € a posteľ je možné zakúpiť aj s bielym šuflíkom za 180 €.
  • Poštovné a balné: 10 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 200,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky