PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Námestovo

nová detská posteľ 180x90

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

AKCIA DOPRAVA ZDARMA
Nádherná obrázková posteľ, ktorá sa vyrába s viac ako 100 obrázkovými motívmi. Posteľ je určená pre Vaše detičky, ktoré ju už nebudú chcieť nikdy vymeniť. Detská posteľ je v ponuke s bielymi bokmi (ale možno ju zakúpiť za doplatok 20 € aj s bokmi vo farbách: ružová, hrušková, jork višňa, červená, zelená, makassar ceylon, zebrano negro, global orange, kráľovská modrá, orech baltimore, buk a višňa memphis, lemon, modrá a oranžová, farebné odtiene bokov sú vyobrazené nižšie vo vzorkovníku). Nájdete ich v našej ponuke podľa farebného vyhotovenia pre daný rozmer. Výhodou postele je, že je s jednou plnou zábranou, a jednou odoberateľnou, kým je dieťatko malé vám nevypadne a keď vyrastie nie je problém ju odložiť, aby mu nezavadzala a má plnohodnotnú posteľ. Posteľ je možné použiť aj ako ľavú alebo pravú, postavíte si ju podľa svojich predstáv... Posteľ je kompletná s dreveným roštom a 8 cm klasickým penovým matracom. Veľkosť matraca je 180 cm na 90 cm, trošku menšia ako klasické veľké postele. Bariéra je odoberateľna, nasúva sa z vrchu do boku postele, nešróbuje sa. Váš drobec s radosťou vymení postieľku za túto posteľ. Maximalna nosnosť je do 100 kg.

Postieľka je v nádherných živých farbách, je vyrobená z nezávadnej MDF dosky, ktorá je potiahnutá špeciálnym gumeným lemom, aby si vaše dieťatko neublížilo a zároveň slúži proti obitiu postele alebo poškodeniu vrchnej fólie.

Rozmery postele 184 x 102 x 68 cm/dĺžka x šírka x výška/.

Rozmer matraca: 180 x 90 cm.

Ku posteli s týmito motívmi sa dá dokúpiť aj ostatné veci z kolekcie Happy a to: komoda, nočný stolík.

Komoda s motívom je už v ponuke za 130 €, nočný stolík s motívom za 40 € a posteľ je možné zakúpiť aj s bielym šuflíkom za 200 €
  • Poštovné a balné: 10 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 180,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky