Katka P. (babytrend.sk)

ID 15552 IČ 36728837
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Ružomberok

Autosedačka Cybex - Sirona Plus

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Revolučne perspektívna - priekopnícky kombinovaná autosedačka.
Sirona v "inovovanej verzii" - vyššia hlavová opierka s ukazovateľom správnej výšky hlavovej opierky pre správnu pozíciu a textilným podhlavníkom.
Pokiaľ chcete pre svoje dieťatko maximum bezpečia, potrebujete produkt, ktorý splňuje množstvo požiadaviek v každom smere. Pri vývoji CYBEX SIRONA boli prevzaté všetky vo svete najlepšie technológie z oblasti detskej bezpečnosti a vložené do produktu, čo zatieňuje všetko, čo prišlo pred ním.
O 80% MENŠIE RIZIKO: V porovnaní s bežnými autosedačkami so systémom pásov v pozícií v smere jazdy, znižuje autosedačka v pozícií v proti smere jazdy riziko zranenia v prípade čelného nárazu až o 80%.
ZMENTE POHĽAD - CYBEX SIRONA: Pozícia v proti smere jazdy - od narodenia až do 18 kg (0 - cca 4 rokov)
Jednoduchá vstupná a výstupná pozícia, Pozícia v smere jazdy - od cca 9 mesiacov - 4 roky)
JEDNODUCHÝ VSTUP AJ VÝSTUP: Chytrý 360° otočný systém rodičom uľahčí život a odľahčí rodičom chrbtovú časť. Uľahčuje zmenu medzi pozíciou v proti smere jazdy a pozíciu v smere jazdy bez nutnosti vybrať sedačku von. Tiež výstup a nástup je jednoduchý a to vďaka možnosti otočenia autosedačky do strany len jedným kliknutím.
INŠTALÁCIA JEDNÝM KLIKNUTÍM: Sirona využíva k zaisteniu systém ISOFIX v automobile a nepotrebuje tak ďalšie upevnenie. Podpora vpredu pomáha absorbovať silu nárazu v prípade čelného nárazu a zároveň poskytuje dostatočnú stabilitu. Táto upevňovacia technológia minimalizuje chyby pri inštalácii a optimalizuje ochranný efekt.
TECHNOLOGIE SEAT-TO-CHASSIS (SEDAČKA-K-RÁMU): Inovatívna technológia SEAT-TO-CHASSIS vytvára priamo spojenie medzi rámom a sedačkou. V prípade nehody je sila nárazu prevedená priamo do rámu, čo súčasne aktivuje bezpečnostné prvky auta a sedačky a zaháji tak proces rozloženia
  • Rozmery: Parametre produktu: Hmotnosť: 15kg Dĺžka: (rozložená) 69cm Šírka: (rozložená) 44cm Výška: (rozložená) 58cm Dĺžka: 69cm Šírka: 44cm Výška: 53cm Nosnosť: 18kg
  • Značka: CYBEX
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 432,95 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky