Lenka W. (OriginalBabyShop)

ID 178693 IČ 45463395
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-15%

Nosic BabyBjorn Original Light Blue

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

****SKLADOM****
Nosic sa velmi jednoducho pouziva, lahko sa nasadzuje i odobera a vsetky nastavenia su umiestnene na prednej strane. Rovnako ako vsetky ostatne BabyBjorn nosice, i tento bol vyvinuty v spolupraci s lekarskymi odbornikmi tak, aby vyhovoval detom a bol pre ne pohodlny.
Tento nosic je rovnaky model ako Original Classic, ale mozete si ho kupit v roznych jasnych farbach.

Podpora pre chrbticu
Podpora bedier je individualne nastavitelna a poskytuje pohodlnu podperu a ulahcenie pre bedernu chrbticu. Podpora chrbta soplocne so sirokymi ramennymi popruhmi Vam poskytuju vysoky komfort a ulahcenie pri noseni Vaseho dietatka.

Ergonomicky design pre pohodlie dietatka

Nosic je ergonomicky navrhnuty a poskytuje spravnu oporu pre hlavicku, chrbat a zadocek uz od narodenia. Podpora hlavicky je nastavitelna a ked je Vase dietatko starsie a dokaze si uz hlavicku udrzat samo, mozete ho nosit otocene celom dopredu a podporu pre hlavicku ohnete.

Bezpecny a komfortny
Design nosica je dobre premysleny a umoznuje Vam nosit dietatko bezpecne a blizko pri sebe zatial a zaroven je i velmi jednoduchy na pouzitie. Nosic si mozete lahko sami nasadit i odobrat a vsetky nastavenia su umiestnene pohodlne na prednej strane. A naviac, predne zapinanie je navhrnute tak, ze svoje dietatko mozete pohodlne odopnut bez toho, aby ste ho zobudili.

Vek
Od narodenia (3,5kg a 53cm) az do 11kg

Materialy
100% bavlna

Textilie, ktore prichadzaju do styku s dietatkom, su testovane a schvalene podla Oeko-Tex Standard 100 Trieda 1 pre detske vyrobky. Su garantovane bezpecne pre citlivu detsku pokozku a nemozu sposobit alergie.
Starostlivost

Pranie v pracke na 40 C. Perte samostatne s jemnym pracim prostriedkom, bez bieliacich prostriedkov.
  • Značka: BABYBJORN
  • Poštovné a balné: 4,99 kurier (na 2. den) EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 69,00 EUR
Pôvodná cena: 81,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky